reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
I do tego oczkiem w głowie psa, szczególnie jak jestem w ciąży to mnie pilnuje, choć to milusińska rasa. No chyba że przyjeżdża mój brat to spadam z piedestału :)

Kopoacz powodzenia na wizycie :D.

Słyszałam że w h&m są wyprzedaże i to także na dziecięcym.
Niektóre tańsze rzeczymożna dostać także w smyku.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!

Gosia gratuluje Synusia:) Oj to będziesz noszona na rękach, chociaż czasem może być ciężko wśród samych facetów;)

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty:) Ja też dzisiaj wizytuję :)

gosia i bartek chcialam napisać ze teraz bedziesz miec w domu niezłe..... jajca... :-D:-D:-D bardzo gratuluje pieknych zdrowych maluszków, za dziewczyny ktore wizytuja trzymam kciuki venus ty wiesz ze zycze ci zeby pokazała ci królewna to co chcesz.....:sorry:

Ja juz po wizycie. Lekarz zapomnial o cytologii. Mam przypomniec na kolejnej wizycie. Zestoj w nerce bedziemy obserwowac badajac mocz co wizyte. Mam skierowanie na obciazenie glukoza 75. Moge isc na szkole rodzenia, basen i cwiczenia, bo z szyjka jest wszystko w porzadku. Mam bardzo dobre wyniki morfologii i... Podobno mam piekny brzuszek :D Adasko pekal z dumy, bo to jego zasluga, ze mamusia tak pieknie wyglada :D trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Naprawde jestem przeszczesliwa!

reklama
Do góry