reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

jagódka, super, że nie musisz powtarzać :-)
minisia, dobrze, że dobrze :tak:

smile, świetna wiadomość!!! a jak synek po zabiegu sie czuje? i czy wybraliście już imię dla 3 synka? :happy:

michalina, bez komentarza. :wściekła/y: daj sobie spokój z nfz

reklama
konwalia gratuluję córci:)

Miałam już tą wizytę z położna i tak jak sie spodziewałam nie jestem zadowolona:/ Nie dowiedziałam się niczego ciekawego... odnośnie badania na glukoze musialam o wszystko po kolei wypytywać bo bym nić nie wiedziała:/ W ogóle jestem zdziwiona bo tu nie pobierają krwi przed wypiciem tego napoju:/ Mam wypić godzine przed badaniem i tyle.
MINISIA też tak miałaś??

Pozatym głubi babol nawet nie potrafił znaleźć serduszka :/ w końcu jej się udało na 3 sekundy. I tylko pytała czy czuje ruchy i jak tak to ok. No poprostu ja mam pecha tu w uk raz mi sie traffiła jakaś miła i kompetentna położna... zaznaczam że za każdym razem mam inna co tez jest do dupy:/
Sorki musiałam sie wyżalić....

jagódka super że nie musisz powtarzać:)

Konwalia gratulacje:)

Byłam wczoraj na wizycie:) wszystko w porządku maluch rośnie zgodnie z terminem:) ma już 930 gr:szok: ja w 3 tyg. na szczęście tylko pół kilo:)

reklama
Gratuluję wizyt :-)

Wczoraj pojechaliśmy na 4d - kurcze co wizytę mogłabym mieć takie usg ;-) no i mąż jaki zadowolony i szczęśliwy ;-) Córeczka zdrowa i piękna :-) Małgorzatkar możesz u mnie na liście płeć zmienić :tak: SZALATA_0003.jpg

Załączniki

• SZALATA_0003.jpg
    SZALATA_0003.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 87
Do góry