reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Makota wielkie ufff:)gratki:)

wenus ewusia niezłe jaja;)

dlatego ja nie nastawialam sie ani tym bardziej dzieciakow co bezdie zeby rozcarowania nei bylo.
raz mi na usg prenet.powiezdioala ze zdiewczynka i tyle,moj lekarz slepak nic nie mowi:baffled:lepeij niewiedziec wcale niz źle...moaj sisotra do grudnia miala miec dziewczynke,a w lutym urodzial chlopca:szok:

ja bym chciała wiedziec ,bo mozna sie nsastwaic ,fajna wyprawke naszykowac ,kolorki w pokoju itp ale coz zrobic:sorry:

Hejka dziewczynki:-D No niezłe jaja z tymi siusiakami:-) oby z mojego Oliwierka nie zrobiła sie Oliwka:-D bo pokój już niebieski a Ja pewnie byłabym zielona haha
Magotko :tak: Gratuluje przeżycia glukozy :-D
Sorki że mało sie udzielałam ale miałam rodzinkę na świeta a teraz zaś jezdzimy za autem i ciągle mi czasu brakuje .
BUZIACZKI DLA WAS ;-)

Makota gratuluje :):) Mnie to czeka w czwartek :/

ewusia,venus no to nieźle wyszło u was... Mam nadzieje ze u nas nic sie juz nie zmieni bo wszystko pod dziewczynke kupione...

reklama
Do góry