reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Lui dobre to z marchewka ;) ale przeciez marchewki czasem wieksze od ogorka sa :)

Sorka ale jakos nie mam czasu was na drobic...sama ledwo w szpitslu znajduje czas na siku...

U mnie gin się śmiał, że jeszcze jeden szew "dla męża" no i czułam się węższa i to dużo, niż jako dziewica

hej dziewczyny, jestem od pt w szpitalu nic się nie dzieje, wkurzyły mnie dwie doktorki co mnie przyjmowały, idiotki normalne, opowiem wam innym razem, tu się czeka na lekkie skurcze i robią cc, u mnie przez weekend maja poobserwować i jakby cos było to by robili, a jak nie to w poniedziałek wyznacza sami termin to możliwe ze jutro albo we wtorek już będzie moja Zosia, bo skurcze mam 0 największe do 10 wiec wogole nie ma. wkurza mnie ten szpital i lekarze nic się nie można spytac ani dowiedzieć chamstwo straszne, dobrze ze polozne i pielęgniarki sa fajne, jest gorąco jak chlera gotujemy się na 4 piętrze, później was poczytam co u was, chciałabym komus dac swój nr telefonu jakby co bo nie wiem ile będę mieć neta, to jakby któraś była mila to napiszcie mi pw komu mogę dac :)

reklama
Do góry