reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Ja chętnie oddam skurcze, bo mnie wkurzaja a nic nie dają. Od poludnia mam co 10 min, ale nie bolą tylko serce mi od nich wali. Wrocilam z ktg i rzeczywiście co 10 min ale takie cycki na max 60, więc co z tego, rozwarcia zero.

No i na gbs nic nie dostane, dopiero przy porodzie.

To kiedy ta oxy impreza? ;)

Magdalenka gin wyraźnie powiedzial, że się nie spodziewa mnie w najbliższym czasie, choć oczywiście wszystko możliwe.

Katka a na co Ci takie skurcze skoro nie powodują rozwarcia, ani nawet przeczyszczenia. Nie polecam.

No ale wiecie, uprzedzałam że dziś nie rodzę, więc co się dziwić ;)

No i ja też pozamykana na 4 spusty :( byłam dziś na ktg w szpitalu - skurcz był jeden 45%, więc szału nie było. Poza tym szyjka długa i zamknięta. Smutno tak i wkurzająco. Nie mam nawet najmniejszej ochoty odbierać od nikogo telefonu.

Zmartwiłam się też Undomiel Twoim wynikim gbs... pytałam czy powinnam powtórzyć (robiłam w 35 tyg.) , ale lekarz stwierdził, że nie trzeba i nie wiem teraz. W sumie mogę już nie zdążyć.

Generalnie jakiś taki dół mnie łapie.

Ninja jaki dół, jaki dół ja się pytam!?!? Fajnie jest. Pomysl że za rok, o ile planujesz roczny urlop, to my jeszcze wakacje będziemy miały a pozostałe dziewczyny już w robocie ;););)

Zrób sobie tego gbs, nie zdarzysz to trudno a jak zdarzysz to warto dla świętego spokoju.

Undomiel a czemu nic nie dał? Mój mi powiedział że mało prawdopodobne jest wyleczenie paciorkowca w ciąży ale antybiotyk podać warto. Mam nadzieję.

reklama
Do góry