reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wyprawki dla maluchów

reklama
Ehh:) Ja tez myslalam ze jeszcze nikt nic nie bedzie mial a tu tyle juz macie nakupywane ze szok:) ja to jestem jeszcze w lesie... nie mam nic:p treba sie za to zabierac pomalutku. noo i spodnie ciazowe tez by mi sie juz przydaly boo jeensy juz ledwo dopinam:p

katamisz tez mam te spodenki i spódniczkę od tego samego sprzedawcy. Bardzo fajnie się nosi. Na tą cenę jakość mnie pozytywnie zaskoczyła, a na te kilka miesięcy wystarczą:)

Tak was podczytuje i widzę że naprawdę macie kupę rzeczy kupione. Ja ma może ze 3 śpiochy ale z lumpka były j.nowe i takie śliczne że wzięłam i ukryłam przed M bo on mi kupować nie pozwala. Na razie neutralne kolory bo na 100% płci nie znamy.
Ja mam kupę rzeczy po Olku, muszę przegląd zrobić ale to po połówkowych.

Ostatnia edycja:
mamusia.olusia ja też byłam mile zaskoczona jakością tych spodenek...wykonane są bardzo dokładnie.Uwielbiam je nosić są strasznie wygodne.A ile masz spodni ciążowych tak ogólnie??Ja mam narazie tylko jedną parę:-) noszę je na zmianę z leginsami do tunik...i tak się zastanawiam czy nie przydałyby się drugie...choć z drugiej strony za 2 tygodnie idę już na zwolnienie i nie będę potrzebowała tak dużo ciuchów...spodnie dresowe po domu mam:-D.A jeśli o ciuszki dla maleństwa chodzi to mam ich dosłownie kilka sztuk...2 pajacyki, koszuleczkę taką maleńką i spodenki:-) i sweterek taki śliczny...Moj D też zabrania mi kupować narazie rzeczy ale nie potrafię się oprzeć...i mimo że tak na 100% nie wiem czy bedzie dziewczynka kupuję typowo dziewczęce ciuszki...A co najwyżej komuś je oddam

A ja znowu po dzieciowym szopingu - za 7 rzeczy w Carrefour zapłaciłam 66 złotych - myślę, że to niezły wynik. :-) Przyznam się, że kupuję rzecz tak do 2 lat jak mi się podobają i są w atrakcyjnej cenie. Kolorystycznie neutralne. Jak będę znała płeć na 100 % to tylko spódniczki i sukieneczki pokupuję, na Allegro można wybrać coś nieprzesłodzonego. :tak:

katamisz ja mam jeszcze takie legginsy jeansy z hm kupione używane na allegro ale w super stanie. dałam 30zł z przesyłką są cienkie więc pod spód legginsy bawełniane i w nich po domku.Na razie są za duże bo to 38 a u nich to duuże 38 ale da radę chodzić . Powiem ci że nawet 1 para by starczyła, ja na zwolnieniu więc za dużo nie potrzebuję.

Dokupiłam jeszcze na all legginsy ciążowe bo moje zaczynają uwierać niestety. Wiosenno letnie koszulki tuniki to popoluje w lumpkach kupie takie w rozm 40-42 po porodzie pewnie tez ponoszę.
Na razie mam kupione ze 4 sukienki letnie tak po 15-5zł teraz nikt nie kupuje a na wiosnę jak znalazł do legginsów a później do karmienia będą dobre a i resztki brzucha zasłonią.

Ostatnia edycja:
A ja dziś kupiłam coś takiego
20pamja.jpg

sziy3s.jpg

Mam nadzieję, że się sprawdzi i nie będę musiała kupować spodni:)

reklama
Do góry