Ja mam wory ciuchów na różne rozmiarki i jadę po kolejne - dużo radości mi sprawiają te zakupy :-)
Łóżeczko i wózek 3 częściowy mam od koleżanki.
Liczę na rzeczy po córeczce mojej Przyjaciółki - sama obiecywała zresztą - tylko jak na razie ona nic nie wie bo nie ma czasu się ze mną spotkać......:-(
Jako, że niewiele osób wie a za bardzo nie widać nie mam jeszcze ofert - jedna koleżanka jeszcze mówiła i moja kuzynka, że poszukają.
Żadnej z Mama raczej co do zasady o zakupy nie podejrzewam - wciąż nie mam pewności co do płci, ale wiedzą, że nie lubię różowego, falbanek i innych tego rodzaju "ozdób".
Remontowo - mam do poprawienia jedną łazienkę i jakieś drobiazgi meblowe do kupienia wciąż odkładane - np. nowe materace w sypialni.
Pokoiku dziecięcego jako takiego nie planuję - jakoś nie jestem zwolenniczką przesłodzonych firaneczek i poobklejanych ścian. Plus muszę zachować to co tam jest, bo się na przyszłość przyda czyli spore biurko.
Rzeczy na razie będą w komodzie w docelowym pokoju Młodej/Młodego, którą muszę opróżnić z tego co tam jest i upchnąć w innym miejscu - dzięki Bogu mam gdzie, choć luzu nie ma ;-)