reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Iwonko mi chodziło ,że czarny kojarzy się z przykra uroczystością !!

a ja słyszałam ,że nie powinno i już!
Nawet pani KWAŚNIEWSKA w swoim programie mówiła!!
Ale oczywiście każdy robi jak uważa!!

A swoja drogą to niby mała czarna do wszystkiego !!:baffled:

reklama
Tez bym sie jednak upierała przy tej czerni:tak: Tym bardziej, ze ja wiekszośc ciuchów nadajacych sie na wesele mam w tym kolorze. I nie jestem jedyna ubraną na czarno osobą na weselach.

Ewcia- szkoda, ze nie chcesz mojego ubranka;-) Trudno.

Ta sukienusia, która wkleiła Kamlocia jest bardzo ładna, ale do niej trzeba miec figurke idealną:tak:- prezde wszystkim długie nogi i wyraźnie wciętą talię. A tego Ewci chyba akurat brak- tak przynajmniej ze zdjęć wygląda. Dlatego właśnie zgadzam sie z Iwon - najlepsza długość przed kolanko, ewentualnie w kolanko, ale nie za. I najlepszy jednak byłby ten podwyższony stan - czyli najwęższa część sukienki troszke powyżej pasa. To wydłuża nogi, a skraca tułów. A co do dekoltu - Justys dała taką kiecuszke z bufką na biuście- optycznie pewnie powieksza biust:tak:. I jeszcze jedno- na twoim miejscu Ewo nie kupowałabym czegos z całkiem odsłoniętymi ramionami- niech to ma choć cienkie ramiaczka, a najlepiej szersze. W ogóle najlepiej widzi mi sie dla Ciebie dekolt jak w sukienceczerwonej ewentualnie sukienka nr5 plus do tego ramiączka. A to dlatego, ze masz szczupłe, ale proporcjonalnie do sylwetki szerokie ramiona. To tyle. Jak juz cos kupisz, to sie koniecznie chwal:tak:

Aniu nie to, że nie chcę, ale obawiam się, że może być jednak za małe... poza tym na pewno znajdziesz osobę bardziej potrzebującą, której będziesz mogła je sprezentować :tak:

Na wesele nie powinno sie zakladac bialej, ani czarnej sukni. Biala jest zarezerwowana dla panny mlodej, czarna ozancza smutek i nieszczescie, kojarzy sie z pogrzebem. Jednak ostatnio zaczelo byc luzniej na weselach i w czarnych sukienkach coraz czesciej widac panie. jednak wazne, zeby przy czarnej sukni byl jakis kolorowy dodatek!!!!

EWA w czerwonej i nej nr5 wygladasz bosko!!!

Ewa nie sciemniaj - pewnie Ci sie nie podoba:tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zartuje,oczywiście:tak:
Nie byłoby za małe, bo gorset jest regulowany, a ja podałam wymiary przy całkowicie zasznurowanym. No ale rozumie, ze to troche dziwne dostac ciucha od jakiegos tam dmuchawca z bb:-D A ja nie mam komu tego dac, bo u mni ew rodzince same grubaski:tak: W każdym razie, oferta jest nadal aktualna, jakby coś.

:-DDziewczyny wiem, że super, bo mi też się bardzo podoba... ale mi tak głupio... :zawstydzona/y:

Ania mi ją da, a póxniej mąż jej powie, że rozrzutna :-D

Ostatnia edycja:
Ale się rozpisałyście. Ja mam w tym roku 4 wesela i m. in też idę w czarnej kiecce. Wg ewcia najlepiej wygląda w czerwonej.

Justysia co do moeje figury....powiem Ci tak seksi czuje się tylko ubrana....i to powinno wystarczyć za cały komentarz:laugh2:

reklama
A ja z uporem maniaka porusze temat (zgadnijcie czego???:confused:):tak: KARTECZEK!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Pochwale sie, ze wczoraj kupiłam piórka farbowane na zielono bo z malowaniem białych farbą dostawałam szału! Normalnie ja to mam szczęście, nie? Przypadkiem mi sie takie trafiły:tak:

Bo w jednym ze wzorów trawka jest z piórka:
P1090249..jpg
Tu malowane farbą. Jak zrobię jakąś z niemalowanym, to wstawię, ok?

I jeszcze mam pytanko do Was? Z czego zrobić to tło, zeby nie wyglądało tak badziewnie? Może lepsze byłoby w kolorze kartki po prostu z namalowanymi chmurkami? Bo to mi sie jakoś nie widzi:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry