Tez bym sie jednak upierała przy tej czerni

Tym bardziej, ze ja wiekszośc ciuchów nadajacych sie na wesele mam w tym kolorze. I nie jestem jedyna ubraną na czarno osobą na weselach.
Ewcia- szkoda, ze nie chcesz mojego ubranka;-) Trudno.
Ta sukienusia, która wkleiła Kamlocia jest bardzo ładna, ale do niej trzeba miec figurke idealną

- prezde wszystkim długie nogi i wyraźnie wciętą talię. A tego Ewci chyba akurat brak- tak przynajmniej ze zdjęć wygląda. Dlatego właśnie zgadzam sie z Iwon - najlepsza długość przed kolanko, ewentualnie w kolanko, ale nie za. I najlepszy jednak byłby ten podwyższony stan - czyli najwęższa część sukienki troszke powyżej pasa. To wydłuża nogi, a skraca tułów. A co do dekoltu - Justys dała taką kiecuszke z bufką na biuście- optycznie pewnie powieksza biust

. I jeszcze jedno- na twoim miejscu Ewo nie kupowałabym czegos z całkiem odsłoniętymi ramionami- niech to ma choć cienkie ramiaczka, a najlepiej szersze. W ogóle najlepiej widzi mi sie dla Ciebie dekolt jak w sukienceczerwonej ewentualnie sukienka nr5 plus do tego ramiączka. A to dlatego, ze masz szczupłe, ale proporcjonalnie do sylwetki szerokie ramiona. To tyle. Jak juz cos kupisz, to sie koniecznie chwal