reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Buba swietny ten kombinezon w gwiazdki :)

Xmamuska ja bede posciel stonowana kupowac i dziecieca :)
Mnie też rozwalił, tym nardziej że mam pajacyk w gwiazdki w odwrotnych kolorach.
Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??
Ja stonowaną. Biało szarą i pudrowo różowe dodatki.
Po mimo iż do końca pewna nie jestem synusia,postanowiłam zaryzykować i kupiłam wczoraj pierwszy MĘSKI dresik :) jakże mi się spodobał,nie potrafiłam się oprzeć :D
Aaa ależ męski :) przesłodki!
Xmamuska ekstra, w Tesco jest sporo fajnych ciuchów dla maluchów ;)
Uwielbiam te z Tesco F&F są baprawdę fajowe :)
A to mały prezent od teściowej która jest przeciwniczką tak wczesnego kupowania =)
A jednak złamała się teściówka ;) fajowy :)
AnnieTess ale słodkie rzeczy!

Dodonka jakie butki!!! A zapomniałam Wam wkleić ja tez mam juz butki dla Maleństwa ;)

Buba nie lubię Cię! <żart> ja tez chce taka koleżankę! Jakby koleżanka chciała sie jeszcze pozbyć towaru za a Ty miałabyś dość to tylko daj znac ;) wsiadam w samochód i jestem ;)

Xmamuska jaki cudny dresik!!! Ale spokojnie dziewczynkę tez bym w niego ubrała ;)

Kurde ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami ;) my chyba ruszymy po prenatalnym jak w końcu bedziemy wiedzieć czy syn czy córka, nawet G ostatnio do mnie mowi "co ty chcesz kupować jak nie znamy płci?" No i ma racje, bo ciuszków unisex jest jak na lekarstwo...
Wykazuje się jako przyszła mama chrzesna ;) To jej pracownice powybierały na sortowni dała im dyspozycję. Wiesz oni mają tych ubrań na kontenery i nim trafia do sklepów jest sortowane. Podpytam się jej w którym sklepie najwięcej jest dziecinnych :)
Przepraszam że w dwóch postach ale przez tele nie umiem wstawić więcej niż jedno zdjęcie

To moje ostatnie łowy, na razie spokojnie ;) szaleństwo sie zacznie jak poznamy płeć ;)

Zobacz załącznik 686063
Zobacz załącznik 686064
Zobacz załącznik 686065
Zobacz załącznik 686066

No i mam nadzieje ze będzie Córcia ;) nie mogłam nie kupić... ;p
Zobacz załącznik 686067
No sukienunia powala!!!

Blair, cudne rampersiki :) sukienusia też słodka ale chyba zapominasz, że rodzimy w październiku ;)

Do mnie dotarły bodziaki Carter'sa :) Kocham! 5x białe i 5x kolorowe plus te, które mam po Hani na początek powinny wystarczyć :)

Kasik na Allegro kupiłam (nowe).
Buba kiedyś podawała link do sklepu w Wawie gdzie można kupić Carter'sa. Może jeszcze raz poda, bo ja gdzieś zgubiłam ;)
Cudne bodziaki! Podaję kochana:https://m.facebook.com/profile.php?....com/pages/Big-Little-Outlet/1468848213334109

Na polach elizejskich jak weszłam do LV to kolejka jak w lidlu gdy witchena rzucili a najtańsza rzecz bryloczek kosztował 2 tyś torebki od 20 w górę....niezły matrix ;)

Dziewczynki z Waw - podaję fajną miejcówkę i dla was i dla dzieciaczków. Outlet Caliope, Terranova ul. Dworkowa 4 po parę złociszy fajne włoskie fatałaszki można wyszperać :)

I męski też jest :) ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg

To wyszperałam jakiś czas temu jak w ciąży nie byłam. Miało być na prezent ale się ostało i jak znalazł :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 91
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 93
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
To jest dla mojego dzidziulka :)

DSCF1356.jpgDSCF1357.jpgDSCF1362.jpgDSCF1359.jpg

A to dla mnie :) jak wypiorę sukienki to zrobię sobie w nich fotki bo na mnie lepiej wygladają niż na wieszaku :) Za wszystkie bety dałam 50zł :)

DSCF1365.jpgDSCF1366.jpg

Załączniki

• DSCF1356.jpg
    DSCF1356.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCF1357.jpg
    DSCF1357.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF1362.jpg
    DSCF1362.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF1359.jpg
    DSCF1359.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF1365.jpg
    DSCF1365.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF1366.jpg
    DSCF1366.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Nadszedł czas, że i ja poczyniłam pierwszy zakup a mianowicie kupiłam opkakowanie 5 sztuk białych pieluch tetrowych :D za 21,99 ze smyka.
Pewnie jesteście ciekawe co mną kierowało podczas tego zakupowego szaleństwa. Otóż wczoraj podczas wieczornego prysznicu obczailam, że chyba mam już pokarm. Jestem pewna na 97%, że ta klejąca ciecz nie była moim ulubionym żelem a raczej wydobyła się z moich cycków. Teraz mam zamiar pociąć jedną pieluchę i nosić w woreczku w torebce wrazie W (jakby mi gdzieś w terenie znowu coś pociekło). w internecie wyczytałam, że tak wychodzi taniej niż te wkładki do stanika.

Do góry