reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Blair super ubranka, i kurcze spodnie z metka ! niezle. Ja nie umiem w takich sklepach niestety kupowac :( albo po prostu nie orientuje sie gdzie sa takie fajne sklepy.

reklama
Kasik ja uwielbiam ciuchy ale ciążowych jakos nie mogłam trafić, a ten ciuch ma wlasnie oddzielnie ciuchy dla kobiet w ciąży i większość z HM mama w super stanie albo nowe ;)

Kurcze moze powinnam poszperac w necie, moze znjade jakies namiary :) bo w sumie troche szkoda kasy na te ubrania ciazowe, bo ponosi sie je kilka miesiacy i baj baj. Chociaz ja kupuje takie typowo ciazowe raczej tylko na dol, teraz kupilam dwie pary spodni i super sukienke i caly czas w tym chodze. Sukienka nie byla za tania, ale ma taki fason, ze bez ciazy bede w niej smigala :)

xmamuska super ciuchy, kombinezon mi sie najbardziej podoba ;)

Blair a co ty tak w róż lecisz? hehe ach... falbaneczki, ciekawe czy i mi bedzie dane :)

Kasik poszukaj w necie i moze zrób rundkę po okolicznychhciuchach i popytaj czy bywają, a nóż trafisz ;)

Dolga a bo jak wiem ze Córcia to i w róż poleciałam ;) jeszcze mam w planach kocyk z tkmaxx taki cudowny różowy ;) ale mam tez inne kolory dla Małej ;p zeby nie było ;p

Akatsuki fajne sa i super lezą ;) były jeszcze fajne szorty HM mama turkusowe ale troche zmechacone wiec sobie darowałam, Mama kupiła mi jakas fajna spódnice z pasem podobno taka przed kolano, wiec będzie na lato ;)

Łoj szalejecie już na całego z zakupami, a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wydaje mi się że za wcześnie, jeszcze nie wiem nawet kto tam rośnie.

reklama
Blair - super łupy, gratuluję!!! A rybaczki wymiatają!!!! Ach zacheciłaś mnie do wybrania na łowy, chyba nogę na wrotkę i w miasto ;)

Do góry