reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Colly, mi bliżej do gór, ale też lubię taki marynistyczny klimacik :) Dziś wieczorkiem może podjadę do lidla... tylko czy coś tam jeszcze będzie? :D

reklama
Colly - uwielbiam te klimaty. A ciuszki uniwersalne. Super gratuluję łowów!!!

Akatsuki- szalejesz cudna bluza!

Ja kupuje półki sa car boot sale bo nowki można kupić za kilka groszy a przyjdzie jesień i się skończy ;)

colly mi sie b podobaja marynarskie ciuszki :)

Akatsuki sliczne kurteczka, ekstra poprostu, zakochoałam sie ;)

Byłam dziś w Pepco i tam jest sporo fajnych ciuszków w dobrej cenie. Nic nie kupiłam bo czekam do piątku na usg żebym znała płeć ale w wekend napewno pojadę. Chcę wydać 100zł. Powoli trzeba coś szykować bo zostało 4,5 miesiąca a jeszcze trzeba kupić wózek, łóżeczko i fotelik a to będą już grubsze sprawy.
Aaa i spodobał mi się tam taki cieplejszy kocyk za 25zł. Beżowy w takie wypukłe kropki. Muszę go mieć :p

w Pepco jest super tanio ale jakoś jest jednak kiepska tych tańszych ubranek. Jak bylam w Pl to babcia mi całą torbę kupiła ale niestety po 3-4 praniach bodziaki całe w bobach a rajtki porozciagane wiec poszło do kosza :(

reklama
dostajesz to za co płacisz. H&M ma fajną jakość ciuszków i ceny rozsądne. Wiadomo że najlepiej to ciuchy Nexta. Ja kupuję Nexta używki i powiem wam szczerze w nich to po Larci jeszcze 6 dziewczynek ponosi ;)

Do góry