• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Colly, mi bliżej do gór, ale też lubię taki marynistyczny klimacik :) Dziś wieczorkiem może podjadę do lidla... tylko czy coś tam jeszcze będzie? :D

reklama
Byłam dziś w Pepco i tam jest sporo fajnych ciuszków w dobrej cenie. Nic nie kupiłam bo czekam do piątku na usg żebym znała płeć ale w wekend napewno pojadę. Chcę wydać 100zł. Powoli trzeba coś szykować bo zostało 4,5 miesiąca a jeszcze trzeba kupić wózek, łóżeczko i fotelik a to będą już grubsze sprawy.
Aaa i spodobał mi się tam taki cieplejszy kocyk za 25zł. Beżowy w takie wypukłe kropki. Muszę go mieć :p

w Pepco jest super tanio ale jakoś jest jednak kiepska tych tańszych ubranek. Jak bylam w Pl to babcia mi całą torbę kupiła ale niestety po 3-4 praniach bodziaki całe w bobach a rajtki porozciagane wiec poszło do kosza :(

reklama
dostajesz to za co płacisz. H&M ma fajną jakość ciuszków i ceny rozsądne. Wiadomo że najlepiej to ciuchy Nexta. Ja kupuję Nexta używki i powiem wam szczerze w nich to po Larci jeszcze 6 dziewczynek ponosi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry