reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Ja jutro ide tu w PL do gina i jestem ciekawa co tam sie chowa i jak mi powie a lekarz podobno taki ze bada nawet do godz zeby w razie co poruszac brzdaca zeby sie pokazal i jak sie dowiem lece na zakupy hihi

ja wczoraj pól dnia segregowałam ubranka po synusiu takie od 0 do 3 lat i z 14 pudeł po pampersach wyrzuciłam 3. Posegregowałam rozmiarami :) ale i tak będe musiała dokupić po 3-4 komplety z każdego rozmiaru nowych żeby było na wyjście do lekarza czy gdziekolwiek.
Wózek mam taki tylko obecnie używa go szwagier dla synusia.
Wózek TAKO JUMPER X 3 w 1 2010 MINERALS +ŚPIWÓR na Bazarek.pl

ja go nie kupowałam bo to był prezent od teściów, mój mąż z nimi wybierał bo ja byłam juz w szpitalu. jestem z niego zadowolona, fajnie i lekko się prowadzi, co prawdo lekki nie jest jak by ktoś musiał wnosić go na piętro ale bardzo wygodny. jak jechalismy na zakupy z młodym to brałam sam dół z adapterem i fotelik wpinałam. Ogólnie jestem z niego zadowolona.

A to ubrania które wyrzucam, niektóre są po moich kuzynach i bracie co mają teraz po 15 lat....
DSCF1428.jpg

Załączniki

• DSCF1428.jpg
    DSCF1428.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 89
Ja dziś w lidlu kupiłam pierwsze ciuszki. Nie znam jeszcze płci ale co tam. Pewnie nie każdemu się spodobają ale my mieszkamy nad morzem i mocno czujemy te klimaty :D
Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpgScreenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
Dla siebie kupiłam leginsy. Spodobał mi się ten szary kolor. Niestety będzie trzeba nosić dłuższą bluzke ale za 18 zł nie ma co wybrzydzać ;)

Załączniki

• Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpg
    Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 80
  • Screenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
    Screenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry