reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Oka, oka Kate. Za 3 tyg połówkowe i jak się na chłopaka nie zmieni wystawiam, jakoś nie mogę w Tą córkę uwierzyć.... Ale 3 razy dwóch lekarzy mówiło córka. No zobaczymy ;)

reklama
A my dziś z mężem doszliśmy do wniosku, że na "dzień dobry" dla Maluchów nic nie będziemy nowego kupować z ubranek. Zrobiłam dziś przegląd tego, co mi zostało po Majce. I zostało multum rzeczy 56 cm: śpiochy, body, kaftaniki, spodenki. Większość w kolorach unisex. Nie mam, gdzie tych ciuszków już trzymać. Komandor już pęka w szwach. To, co mielibyśmy przeznaczyć na ciuchy dołożymy do wózka. To dopiero będzie wydatek.

jejku ja chyba na ten wątek nic nie wstawię bo mam tony ciuchów po córce i nic nei bedę dokupować, w sumie 56 mam mało ale nie ma sensu bo córka nosiłą je tydzień!
może pod koniec dokupię jeszcze jakieś pajacyki bo pamietam że mi ich brakowało a tak to ominie mnie zakupowe szaleństwo :-( nawet łóżeczko stoi jeszcze złożóne po córce haha neiwiem po co jak i tak w nim nie śpi :p trzeba będzie poporstu półke podnieść na górę :-D :-D

Małkus u mnie podobnie, jeszcze dodatkowo dwie siostry tez niedawno rodziły, wiec będę miała tego poprostu full, ale jak się dowiem ze dziewczynka to chyba jednak na coś się skuszę ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429943278.635717.jpg

No i poszłam w róż...;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429943278.635717.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429943278.635717.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 109
Buba piękne te ciuszki. Kupiłabym identyczne. Te gwiazdeczki piękne.

Tak się zastanawiam... Jade zaraz na pobranie krwi, może w drodze powrotnej wstąpie do jakiegoś lumpeksu? Obczaiłam gdzie jest jeden. Chyba chociaż zajrzę bo mam wyrzuty sumienia, że niektóre z Was tak sie tanio i fajnie obkupiły a ja jeszcze nie dość że nic nie mam to jeszcze chciałam 2 szt. półśpiochów za 40zł kupić bo wydawało mi się tanio :p

reklama
Do góry