reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
A my dziś z mężem doszliśmy do wniosku, że na "dzień dobry" dla Maluchów nic nie będziemy nowego kupować z ubranek. Zrobiłam dziś przegląd tego, co mi zostało po Majce. I zostało multum rzeczy 56 cm: śpiochy, body, kaftaniki, spodenki. Większość w kolorach unisex. Nie mam, gdzie tych ciuszków już trzymać. Komandor już pęka w szwach. To, co mielibyśmy przeznaczyć na ciuchy dołożymy do wózka. To dopiero będzie wydatek.
szczesliwa.4
Ladyk racja jak masz jakieś ciuchy to nie warto dokupywac tym bardziej ze dzieci tak szybko z nich wyrastają.
ladyk24na7
Dokładnie! Choć nie ukrywam, że mnie korci, jak widzę te maleńkie cudowności. [emoji5]Ladyk racja jak masz jakieś ciuchy to nie warto dokupywac tym bardziej ze dzieci tak szybko z nich wyrastają.
jejku ja chyba na ten wątek nic nie wstawię bo mam tony ciuchów po córce i nic nei bedę dokupować, w sumie 56 mam mało ale nie ma sensu bo córka nosiłą je tydzień!
może pod koniec dokupię jeszcze jakieś pajacyki bo pamietam że mi ich brakowało a tak to ominie mnie zakupowe szaleństwo :-( nawet łóżeczko stoi jeszcze złożóne po córce haha neiwiem po co jak i tak w nim nie śpi
trzeba będzie poporstu półke podnieść na górę

może pod koniec dokupię jeszcze jakieś pajacyki bo pamietam że mi ich brakowało a tak to ominie mnie zakupowe szaleństwo :-( nawet łóżeczko stoi jeszcze złożóne po córce haha neiwiem po co jak i tak w nim nie śpi

Madziula 27
Moderatorka
Buba,bardziej chyba w szarości :-) słodkie te malutkie czapeczki :-) świetne zakupy ;-)
Buba piękne te ciuszki. Kupiłabym identyczne. Te gwiazdeczki piękne.
Tak się zastanawiam... Jade zaraz na pobranie krwi, może w drodze powrotnej wstąpie do jakiegoś lumpeksu? Obczaiłam gdzie jest jeden. Chyba chociaż zajrzę bo mam wyrzuty sumienia, że niektóre z Was tak sie tanio i fajnie obkupiły a ja jeszcze nie dość że nic nie mam to jeszcze chciałam 2 szt. półśpiochów za 40zł kupić bo wydawało mi się tanio
Tak się zastanawiam... Jade zaraz na pobranie krwi, może w drodze powrotnej wstąpie do jakiegoś lumpeksu? Obczaiłam gdzie jest jeden. Chyba chociaż zajrzę bo mam wyrzuty sumienia, że niektóre z Was tak sie tanio i fajnie obkupiły a ja jeszcze nie dość że nic nie mam to jeszcze chciałam 2 szt. półśpiochów za 40zł kupić bo wydawało mi się tanio
reklama
Podziel się: