reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Buba cudowne te ciuszki! Pięknie wyglądają te szarości! Kurcze ja jeszcze nic nie mam dla maluszka :-( mój facet woli poczekać do badania polowkowego.. Więc od czerwca zaczynam szał zakupowy :-D

Ano i w sumie to mam już łóżeczko :-)

Buba świetne zakupy i nawet te szarości mi się podobają Ci powiem :) tylko ja się pytam gdzie ten RÓŻ ?????????????? bo ja chyba dalton jestem ;) hahahah

Buba, fajne ciuszki! [emoji5]
To ja się pochwalę tym, co mam po Majce. W końcu też to kiedyś kupiłam [emoji6] .

uploadfromtaptalk1429949818855.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1429949818855.jpg
    uploadfromtaptalk1429949818855.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 102
Buba, super zakupy! Czy kupiłaś ten otulaczek w TK MAXX? Taki sam tam trzymałam w rękach ale się zawahałam bo mam taki po Hani różowy i jak się okaże, że jest jednak Ninka to nie będę kupować :)

Buba ale poszalalas ;) ja idę na razie w szarości i żółcie bo serio nie mam pojęcia co się urodzi ;))

reklama
Do góry