Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też! :-) Ale nie znoszę prasować!! I tu jest duży problem bo ciągle mam stertę prasowania i jak na nią patrzę to mam odruch wymiotny.
A wczoraj byłam w IKEA:-) Kupiłam pościel dla maluszka (w paski bo lubię) i nowy ochraniacz do łóżeczka (tylko w IKEA są takie dookoła łóżeczka a nie tylko na połowę) i ten zielony ręcznik z kapturkiem. Nadal polecam kupować tam prześcieradełka. Mają z dżerseju, z gumką, pakowane po 2 w tzrech kolorach - mięciutkie, świetnie się piorą.
No i oczywiście dla Szymusia też pościel - w auta. Ale się maluch cieszył - bardziej niż z zabawek.
Dorotko-a ja mam wlasnie pytanie a propo tych ochraniaczy na lozeczko. Tak sobie mysle, ze jak sie zalozy taki ochraniacz to Maluszek nic nie widzi. A jak nie ma ochraniacza, to moze sie rozgladac. I zastanawiam sie czy go kupowac...?

Bardzo dziękuję za podpowiedź, zawsze kilka złotych do przodu :-)Jak się zarejestrujecie na stronie pampers.pl to można sobie wydrukować kupon na 10% rabatu na pieluszki jedynki i dwójki, na zakup w Carrefour