reklama

Nasze zdjęcia :)

To Może teraz ja się pokaze :) P9108171.jpgP8177057.jpgP8031268.jpgP7253709.jpgP4261327.jpg
Pierwsze w Sopocie w ubiegłym roku, drugie to moja wielka miłość; Szarlotka, trzecie takie sobie , czwarte na Gran Canarii a piate na jakiejś imprezie rodzinnej

reklama
kasiazar - kolejna piękna kobietka :))) Miło się patrzy na szczęśliwą parę :) A ostatnie zdjecie boskie!!! Ja uwielbiam kobie :D

Goosiek - zimowe wakacje powiadasz....? :D Też takie chce!!! Gdzie to byliscie?? :D I też piękna parka :) A facet jaki wysoooooki :) Świetnie!!!

Dzięki dziewczynki:)
Byliśmy w Meksyku a to zdjęcie było dokładnie robione na plaży w Playa del Carmen. Booskie widoki!!!!
paulinka109 - wlasnie tak zerknęłam na zdjęcie i ta róznica wzrostu faktycznie duza hihih ja mam 174 wzrostu a mój D równe 2m:D Zazwyczaj śmigam w baaardzo wysokich butach wręcz jak na szczudłach i tej róznicy tak nie widać :):):)

Goosiek - no chyba żartujesz ze masz 174cm :D:D:D Na tym zdjęciu to wygląda jakbyś miała 150cm :D Zazdroszcze wysokiego faceta ;) Ja mam 170zm a mój mąż 183cm takze też nie jest źle ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry