reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

No cypisia tylko pozazdrościć takich wiadomości :tak::-) Zazdroszczę bo ja tez po wizycie, ale niestety szyjka mi sie skraca ( tak jak przypuszczałam ). Naszczęście jest zamknieta. Mam naprawdę się oszczędzać bo jak nie to mnie do szpitala położy i tyle :baffled: Fenoterolu mam brać 6 tabletek ( do tej pory były 4 ). Wszystkie wyniki itp ok. Aaaaaaa, jeszcze biocenoza wykazala, że mam brak jakiejs tam flory bakteryjnej czy coś w pochwie i zapisał mi Lactovaginal.

Dużo odpoczywaj , mi też zaczeła sie skracać w styczniu ,teraz już jest wporządeczku-mam nadzieje że jutrzejsza wizytka to potwierdzi. A skąd wiedziałaś tricolor że coś masz z szyjką?????Jakie miałaś objawy???/

. Będę pierwsza która umrze z bólu przy porodzie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Musze cie opieprzyć za takie gadanie czerwcóweczki to silne babki i dadzą rade wszystkiemu , co to dla nas taki porodek;-) niemyśl o porodzie jest jeszcze kupe czasu zajmij sie lepiej zakupkami to jest odstresowujące:-p.

Odebrałam wkońcu te moje wyniki - są ok a hemoglobinka sie dzwigła -teraz mam 13,3-jednak sok z buraczka działa!!

reklama
Moni, gratuluję synusia! Andzia, Tobie również gratuluję z okazji podreperowania wyników!

Może my powinnyśmy z okazji tych ptaszków założyć wątek ornitologiczny? :-D:-D:-D

Tricolor to się oszczędzaj i leż w miarę możliwości:tak:, bo lepiej leżeć w domku niż w szpitalu. Wszystko będzie dobrze bo czerwcówki kciuki będą trzymać :tak:

Grupa wsparcia działa bez zarzutu, wiem ;-):-D Żeby Wam troszeczke pomóc to faktycznie poleżę, bo takie samo trzymanie kciuków to męczące może być ;-):-D
Dzięki dziewczyny :-)

Dużo odpoczywaj , mi też zaczeła sie skracać w styczniu ,teraz już jest wporządeczku-mam nadzieje że jutrzejsza wizytka to potwierdzi. A skąd wiedziałaś tricolor że coś masz z szyjką?????Jakie miałaś objawy???/

No obyś miała rację i rzeczywiście Twoja szyjka "się trzymała":tak::-)
Co do moich odczuć to raczej były to przeczucia. W pierwszej ciąży włąsnie od 26 tyg zaczęła mi się szyjka skracać dlatego teraz zaczęłam się zastanawiać czy tak samo nie będzie. No, ale wcześniej ( w zeszłym tyg ) 2 razy zauważyłam, że mój śluz wieczorem był delikatnie zaróżowiony i to mnie zaniepokoiło ( powiązałam to z tymi moimi poirządkami w domu, bo troszczekę sie narobiłam i to od wysiłku mogło być ).

byłam dzis na usg i mojej córeczce urósł ptaszek:-D:-D:-D:-D:-D więc bedzie synek:szok::szok::szok:

No to niespodzianka :-) Gratuluję !:-)

moni_ju ale niespodzianka, gratuluję synusia w takim razie:-)

Tusienka, Cypisia dobrze, że wszystko ok.:tak:

tricolor odpoczywaj, odpoczywaj wtedy trzymanie kciuków faktycznie będzie bardziej efektywne:-)

reklama
Do góry