reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Blumetka bardzo się cieszę, że z Juleczka wszystko ok i że tylko cie wystraszyli

ja tez mam dobre wieści bo wyniki jak na 32tc sa zupełnie dobre i nawet lepsze niż w poprzedniej ciąży a ciągle zapominam o witaminach :-)....więc to chyba kwestia dobrze ustalonej zdrowej dietki i dużej ilosci ruchu i słońca

zobaczymy jak w pn pójdzie małej na usg i czy szyjka się nie skróciła za bardzo i będzie komplet wyników...

reklama
wyniki jak na 32tc sa zupełnie dobre i nawet lepsze niż w poprzedniej ciąży a ciągle zapominam o witaminach :-)....więc to chyba kwestia dobrze ustalonej zdrowej dietki i dużej ilosci ruchu i słońca .

super

ale powiem Ci, je ja od poczatku bez witamin wszystkie wyniki mam nienaganne (no, po 1h glukoza byla watpliwa, ale dobrze sie skonczylo), a moja "dietka" to raczej do tych slodkich nalezy, niz zdrowych :-D

ja tez mam dobre wieści bo wyniki jak na 32tc sa zupełnie dobre i nawet lepsze niż w poprzedniej ciąży a ciągle zapominam o witaminach :-)....więc to chyba kwestia dobrze ustalonej zdrowej dietki i dużej ilosci ruchu i słońca.

Pixella cieszę się z dobrych wiadomości:tak:.
Blumetka nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, że tylko na strachu się skończyło :tak:, bardzo się cieszę.

Dziekuje dziewczyny za wsparcie ale kurde człowiek jak dowiaduje sie takie rzeczy to nagle jakby mu sie swiat zawalił.....
Ja juz miałam wizje ze mała sie rodzi z torbielem jajnika i trafia od razu na stół operacyjny....moja matko jeden Bóg wie co mysli matka w takich sytuacjach....bylismy przerazeni ze jak to mozliwe reszta dzieci zdrowe a ta malutka......ech...ale dobra to juz za nami i malutka jest zupełnie zdrowa.Zrobiła nam psikusa i nie wysikała sie .....była gotowa na usg z pełnym pecherzem..ha ha ha teraz mozna sie posmiac....ale wiecie co faktycznie na Usg wyszła czarna plama wiekosci 4 cm....mój gin mówił mi ze jak ja poszłam to potem z przewrazliwienia kazdej pacjentce mierzył ile maja ich pecherze.....

No ale jeszcze raz dziekuje ze na strachu tylko sie skonczyło....
Termin mi sie przesunoł na 21 czerwca a miałam na 8 wiec Juleczka jest poprosru mała ...no ale nie wszystkie dzieci musza byc duze.Wczesniej myslałam ze napewno urodze w maju na koniec a teraz wydaje mi sie ze poprostu bede czerwcowa tak jak byc powinno chyba ze wydarzy sie cos czego nie umiem przewidziec.Ale wolałbym dotrwac do terminu chociaz tego z OM czyli 12 czerwca no bo jak ona malutka to lepiej niech siedzi do konca w brzuszku .....Dzis sie przynajmniej wyspałam bo zeszła noc miałam z głowy....
Miłego dnia:-)

Rzucilam tylko okiem, ale widzę, żesame dobre wieści. Gratuluje dizewczyny :-) Szczęśliwy widzę ten nasz czerwiec i oby tak do końca :tak::-)

reklama
moni_ju- ja tez wolalabym wczesniej ale oczywiscie w przedziale porodu o czasie, bo tak juz wszytsko boli i meczy az drazni i denerwuje...

pixella77 , Carmi- dobrze slyszec dobre wiesci-tak trzymajcie dziewczyny! :-)

ja za tydzien wizyta, oby wszytko bylo OK i bym tego zasranego "breech"-posladkowego okreslenia nie uslyszala!
A mam dziewczyny pytanko...bo coraz bardziej pobolewa, czy czujecie ucisk w okolicach zoladka tak jakos na mostek? kurcze w moim przypadku on sie coraz bardziej dokuczliwy robi, jakis czas temau nie bylo tak zle, a teraz nawet posiedziec nie moge, czy na boku sie polozyc...ojjj boli

Do góry