reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
dilajla...u ciebie chyba skurcze przepowiadajace, ale one moga pojawic sie nawet 3-4tyg przed porodem więc chyba jak nie staja sie regularne to nie ma sie czym martwić...zwłaszcza, ze twój słonik dosć spory i pewnie nie bedzie meczył mamuśki do 40tc....moja szwagierka miała skurcze 18 listopada, pojechała do szpitala ...odesłali ja do domu...a urodziła dopiero 12 grudnia !!!!!
u mnie na szczeście skurcze ostatnio pojedyńcze ale kiedys jeden trwał 2 h i nie przeszedł po no-spie niestety, a brzuch mi sie napina dosc często, juz przestałam na to zwracać uwagę - gyba przywykłam....zwracam tylko jak zaboli...tylko ostatnio jak wyciagałam cos spod łózka- pokemona dla wiki gwiazdki mi sie pokazały w głowie hehe...oj chyba taka gimnastyka juz nie dla mnie :-)

dziewczynki z poczatku czerwca juz sie chyba nie martwią, ale my z końcówki jeszcze w całosci musimy 3 tyg wytrzymać...

Witajcie
Byłam u lekarza, usg nie było, wymacał tylko brzuszek i powiedział że za 2 tyg to ja już mogę rodzić:szok:

Ja chce donosic do polowy maja, bo chce dokonczyc pewne sprawy, ktore zaczelam:tak:, a pozniej moge rodzic i oby szybko i bezbolesnie:-D;-):tak:

Kurcze to wy już 1 nogą na porodówce :tak::tak::tak::tak: , ja tam mam nadzieje szczęśliwie donosić do 28 czerwca , a skurcze jeszcze sie u mnie niepojawiły , trochu sie ich boję:sorry: bo niewiem czego sie spodziewać podobno to tak jak bóle miesiączkowe :baffled::baffled::baffled:.

Dziewczyny ja mam pytanie czy wasi lekarze robią w ostatnich tygodniach ciąży wymazy bakteriologiczne czy trzeba samemu o tym pomyśleć i czy jest sens to robić?:baffled:

reklama
dziewczynki z poczatku czerwca juz sie chyba nie martwią, ale my z końcówki jeszcze w całosci musimy 3 tyg wytrzymać...

No ja mam ostatni termin na 11 czerwca , ale jeszcze ze 3 tygodnie to bym poczekała :tak:

Gumisia - tutaj nawet badania ginekologicznego nie robią prze całą ciążę ( w szpitalu), więc nie odpowiem na to pytanie.:-)

Do góry