reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

ja bakteriologie też mam co wizytę robiona.A tak wogole to się zastanawiam jakie badania sa obowiązkowe do szpitala?. Nie chciałabym się "obudzić z ręką w nocniku". Sporo już mam zrobione, ciekawe co jeszcze mnie czeka.
Lenka, ja dostałam listę badań: wynik grupy krwi, HBS, morfologia i badanie ogólne moczu (z ostatnich 3 tyg). :-)

A ja może tak nie puchnę, ale bardzo drętwieją mi ręce, szczególnie dłonie. Mam problem żeby zacisnąć je w pięść. Najgorzej jest po nocy, ale trzyma cały dzień.
Gin kazał się nie przejmować, pewnie są uciski na nerwy (podobnie jak skurcz w pośladku), ale łatwiej powiedzieć niż zrobić :wściekła/y:

reklama
HBS miałam robione ok 30 tyg. o ile dobrze pamietam. Trzeba je powtarzać czy raz wystarczy?
Mi też swego czasu drętwiały kończyny,ale przeszło. Nie wiem czemu.

HBS miałam robione ok 30 tyg. o ile dobrze pamietam. Trzeba je powtarzać czy raz wystarczy?
Mi też swego czasu drętwiały kończyny,ale przeszło. Nie wiem czemu.

HBS robi sie tylko w ciazy raz i nie trzeba go powtarzac, no i koniecznie miec przy sobie jak jedziemy do porodu:-)

Brzuchatki prosze o przeczytanie regulaminu wszystko co dotyczy zdrowia i watpliwosci umieszczamy tutaj a wszelkie propozycje nowych wątków konsultujemy z moderatorami!!!!(Kasia Irlandia i Ja) zgodnie z regulaminem watek *czop śluzowy* został usuniety !!

witam wszystkich serdecznie zaczynam temat ponownie bo z moim rozeznaniem wpisalam ten temat w koszu :-p. dzis rano zobaczylam na bieliznie troche żótawej galaretowatej wydzieliny, czy ktoras z Was moglaby mi powiedziec czy to wlasnie jest ten czop sluzowy???? juz raz rodzilam 8 lat temu ale co wtedy stalo sie z moim czopem:) nie mam pojecia- w ogole sobie nie przypominam. czytalam ze czop jest czesto zabarwiony krwia , no ale bywa tez przezroczysty czy wlasnie zoltawy, no i teraz nie wiem czy to bylo to czy moze jakies uplawy.????pliz jak ktoras z Was jest lepiej poinformowana ode mnie to czekam na odpowiedz. z góry dziekuje pozdrawiam:biggrin2:

witam wszystkich serdecznie zaczynam temat ponownie bo z moim rozeznaniem wpisalam ten temat w koszu :-p. dzis rano zobaczylam na bieliznie troche żótawej galaretowatej wydzieliny, czy ktoras z Was moglaby mi powiedziec czy to wlasnie jest ten czop sluzowy???? juz raz rodzilam 8 lat temu ale co wtedy stalo sie z moim czopem:) nie mam pojecia- w ogole sobie nie przypominam. czytalam ze czop jest czesto zabarwiony krwia , no ale bywa tez przezroczysty czy wlasnie zoltawy, no i teraz nie wiem czy to bylo to czy moze jakies uplawy.????pliz jak ktoras z Was jest lepiej poinformowana ode mnie to czekam na odpowiedz. z góry dziekuje pozdrawiam:biggrin2:

Anula ja nie wiem jak wyglada czop sluzowy ale mam niestety problemy z uplawami i wlasnie tak wygladaja- ale krwi tam nie ma.

Gumisia, jeszcze jest luteina i maść pimafucort... mnie akurat clotrimazol pomógł. a luteina sprawiła mi wysięki aż na sromie i pimafucort to zwalczył...

reklama
Gumisia - ja dostalam 2 razy jakies tabletki ''smieszne'' od lekarza ale potem to powracalo. Moj poprzedni lekarz powiedzial mi ze jezeli mialam problemy przed ciaza to i przez cala ciaze tez bede miala :(

Do góry