reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Hej dziewczynki, mam do was pytanie z innej beczki. Dziś rano wstałam z okropną opryszczką na ustach, w lewym kąciku. Nigdy w zyciu nie miałam takiego czegoś. Zawsze wszyscy dookoła łapali a ja nic. A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Straszne to jest boli i piecze. A najgorsze, że czuję, że mi się robi też w prawym kąciku. Co robić??? Czy to może jakoś źle wpłynąć na dzidzie? Napiszcie proszę bo trochę sie niepokoję. pozdrawiam.

....a ja proponuje Ci nasmarować to "coś" cebulą- pod warunkiem,że jeszcze sie do końca nie rozwinęło. Co jakiś czas smaruj sobie sokiem z rozkrojonej cebuli i powinno zniknąć. Ja zawsze jak tylko poczuje, że coś mi się na ustach robi- biorę cebulę, pare godzin i po sprawie. Jeszcze nigdy nic mi sie nie rozwinelo. Mam nadzieje ze i Tobie pomoże.
Nie jest to miłe bo smierdzi cebulą i lekko piecze ale jak dla mnie zawsze skuteczny sposób. Powodzenia:tak::tak::tak::tak:

reklama
....a ja proponuje Ci nasmarować to "coś" cebulą- pod warunkiem,że jeszcze sie do końca nie rozwinęło. Co jakiś czas smaruj sobie sokiem z rozkrojonej cebuli i powinno zniknąć. Ja zawsze jak tylko poczuje, że coś mi się na ustach robi- biorę cebulę, pare godzin i po sprawie. Jeszcze nigdy nic mi sie nie rozwinelo. Mam nadzieje ze i Tobie pomoże.
Nie jest to miłe bo smierdzi cebulą i lekko piecze ale jak dla mnie zawsze skuteczny sposób. Powodzenia:tak::tak::tak::tak:
Ja stosuje podobnie tylko zamiast cebuli smaruje rozkrojonym czosnkiem;-);-)

Hej dziewczynki, mam do was pytanie z innej beczki. Dziś rano wstałam z okropną opryszczką na ustach, w lewym kąciku. Nigdy w zyciu nie miałam takiego czegoś. Zawsze wszyscy dookoła łapali a ja nic. A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Straszne to jest boli i piecze. A najgorsze, że czuję, że mi się robi też w prawym kąciku. Co robić??? Czy to może jakoś źle wpłynąć na dzidzie? Napiszcie proszę bo trochę sie niepokoję. pozdrawiam.

Ja właśnie też mam w tej chwili opryszczkę na górnej wardze :-( to już chyba 4 raz w ciąży. Trzeba uważać żeby nie przenieść na narządy rodne. Ja używam prepartu Sonol i plasterków na opryszczkę. :-)

Czesc dziewczyny!!!
A nie wiecie co mozna zrobic z kurzajka na stopie???
Cholerstwo pojawilo mi sie pierwszy raz w zyciu i nie wiem jak mam sie tego swinstwa pozbyc :confused::confused::confused::confused:
Czy jest to niebezpieczne:angry::angry::angry::angry:

Hej kochana ja juz po wizycie :-)
Wreszcie bo od rana mialam taka nerwice ze szok w trampkach :-D
Co do wagi to 55kg czyli moja waga z przec ciazy :/
Cisnienie 125/60 jak zawsze
Dzidzia lezy glowka w dol :-) to mnie cieszy najbardziej bo o tym nie wiedzialam :-) :-)
No i mam lezec duzo lezec bo malenstwo juz sie pcha bardzo bardzo tutaj, jakby cos to do szpitala jak wytrzymam to w poniedzialek na wizyte. Powiedzial ze dobrze by bylo zeby jeszcze 2 tyg wytrzymala ale watpi w to..... o zgrozooo to juz blisko :-) ciesze sie i sie nie ciesze. A jajajajaj :p

Wspaniałe wieści!!! widzisz panikaro a tak się bałaś :-D super że wszystko gra... moja chyba się namysliła bo już dwa dni jest główeczką w dół :-D:-D

No kochana :-) mam nadzieje ze posiedzi jeszcze 2 tyg :-)
Dobrze ze twoja mala sie wkoncu zdecydowala :-) zeby juz tylko tak zostala -trzymam kciuki :-)

reklama
ja nie muszę zaciskac póki co bo dopiero mam rozwarcie na opuszek, a skurcze dwa na krzyż albo wcale :-) a jakby teraz coś się stało, to się na małą nie pogniewam, jak chce, niech wyłazi :-D

Do góry