samara
Zaangażowana w BB
Ja w zeszły piątek zaczęłam brać tabletki Yasmin. Tez naczytałam się różnych opinii o tym preparacie. Puki co jedynym skutkiem ubocznym jaki zaobserwowałam jest wzrost libido
kolejnym mile widzianym byłoby powiększenie się biustu
Rozważam wszczepienie implantu ale z tym poczekam aż mój lekarz wróci z wakacji. Chce z nim to dokładnie przedyskutować, no i zrobić wszelkie badania: hormony, próby wątrobowe i w ogóle wszystko co się da.
kolejnym mile widzianym byłoby powiększenie się biustu
Rozważam wszczepienie implantu ale z tym poczekam aż mój lekarz wróci z wakacji. Chce z nim to dokładnie przedyskutować, no i zrobić wszelkie badania: hormony, próby wątrobowe i w ogóle wszystko co się da.

Przekręcałam się na leżance z pleców na brzuch i jakoś tak niefortunnie machnęłam prawą ręką, że mi bark wypadł. Ból niesamowity. Teraz chodzę z ręką na temblaku. Ale dowiedziałam sie cos ciekawego. Powiedziałam jej że prubuje cwiczyc brzuszki ale nie bardzo mi to wychodzi bo kregoslup boli. Sprawdzila mi miesnie brzucha i okazalo sie ze jeszcze sie nie zeszly i jest miedzy nimi luka. Powiedziala ze najpierw trzeba wzmocnic miesnie glebokie brzucha. Miala mi pokazac cwiczenia ale po tym incydencie z barkiem musialysmy sobie odpuscic.