reklama

Nasze zmartwienia

reklama
To nieźle zaprzyjaźniona ta apteka Agao , jak Cię tak zrobili >:( Ty się nimi bardziej przejmujesz a to Ty teraz potrzebujesz specjalnego traktowania. Oczywiście sama wiesz co dla Ciebie najlepsze ale jak się słyszę o takim traktowaniu kobiet ciężarnych, to mnie trafia..

Witam Was po śniadanku. Chyba jeszcze nie był tutaj poruszany temat krwi pępowinowej. My zastanawiamy się poważnie nad skorzystaniem z usług banku krwii pępowinowej. Trochę to kosztuje, ale warto. Zdania słyszelismy różne, nie pytałam jeszcze lekarza. A co Wy o tym sądzicie? Macie takie plany?

moje 2 znajome miały zamiar to zrobić jednak obie rodziły przed czasem i winnych miejscach niż miały zamiar i jakoś nie zdążyli im pobrać ja muszęten temat dowiedzieć troszkę więcej na razie wiem że w przyszłośći nie daj Boże przy jakiejś białaczce albo czymś takim może się przydać ale słyszałam że bardzo drogo się za to płaci w sumie jak później się coś przytrafii też nie będzie tanio :(

agao pisze:
a ja myślałam że to owiele drożej tylko na ile ta krew może okazać się przydatna?????

no wlasnie - dziewczyny pisza ze ta pobrana ilosc krwii starczy tylko do okreslonej wagi dziecka, pisza o przypadku kiedy tej krwii zabraklo ...
a poza tym - czy ktokolwiek slyszal o wykorzystaniu tej krwii w praktyce ? czy to nie jest tylko jakas kolejna nowinka ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry