reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zmartwienia

reklama
To nieźle zaprzyjaźniona ta apteka Agao , jak Cię tak zrobili :mad: Ty się nimi bardziej przejmujesz a to Ty teraz potrzebujesz specjalnego traktowania. Oczywiście sama wiesz co dla Ciebie najlepsze ale jak się słyszę o takim traktowaniu kobiet ciężarnych, to mnie trafia..

a ja podejrzewam, że o przedłużenie umowy będę musiala się zwrócić do sądu pracy, bo pracodawca raczej się nie kwapi. masakra totalna

Witam Was po śniadanku. Chyba jeszcze nie był tutaj poruszany temat krwi pępowinowej. My zastanawiamy się poważnie nad skorzystaniem z usług banku krwii pępowinowej. Trochę to kosztuje, ale warto. Zdania słyszelismy różne, nie pytałam jeszcze lekarza. A co Wy o tym sądzicie? Macie takie plany?

moje 2 znajome miały zamiar to zrobić jednak obie rodziły przed czasem i winnych miejscach niż miały zamiar i jakoś nie zdążyli im pobrać ja muszęten temat dowiedzieć troszkę więcej na razie wiem że w przyszłośći nie daj Boże przy jakiejś białaczce albo czymś takim może się przydać ale słyszałam że bardzo drogo się za to płaci w sumie jak później się coś przytrafii też nie będzie tanio :(

Ostatnio słyszałam, że jest to koszt około 2000 zł. na początek i potem około 500 zł. co roku. Można też tę pierwszą kwotę spłacać w ratach.

agao pisze:
a ja myślałam że to owiele drożej tylko na ile ta krew może okazać się przydatna?????

no wlasnie - dziewczyny pisza ze ta pobrana ilosc krwii starczy tylko do okreslonej wagi dziecka, pisza o przypadku kiedy tej krwii zabraklo ...
a poza tym - czy ktokolwiek slyszal o wykorzystaniu tej krwii w praktyce ? czy to nie jest tylko jakas kolejna nowinka ?

reklama
Do góry