sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hahaha, nocnik z miarka w ml bylby potrzebny ;-)
Tez sie teraz posmialam troche sama do siebie 

Sara tez duzo sika, srednio wysikuje tak 1/3 pojemnosci nocnika za jednym posiedzeniem - sika srednio co godzine, czasami czesciej, czasami rzadziej, ale pije w ciagu dnia naprawde duzo - do 2 litrow bedzie na dobe.

Tez sie teraz posmialam troche sama do siebie 

Sara tez duzo sika, srednio wysikuje tak 1/3 pojemnosci nocnika za jednym posiedzeniem - sika srednio co godzine, czasami czesciej, czasami rzadziej, ale pije w ciagu dnia naprawde duzo - do 2 litrow bedzie na dobe.
Ale ręce opadają przy kupce. Za nic nie chce zrobić do nocniczka ani do ubikacji. Już wszystkiego próbowałam. Jednego dnia nawet przetrzymałam go cały dzień bo co chwilę przynosił pieluszkę znak, że chce kupkę. Sadzałam go na nocniczku cyknął i uciekał więc domyśliłam się co się święci ale jest taki uparty, że nie zrobił, wieczorem zaczął się skarżyć na brzuszek to mu uległam. Od tego czasu mu zakładam jak przynosi pieluszkę. Nie wiem czy dobrze robię wydaje mi się, że przyjdzie czas to w końcu zrobi. Z siusianiem nie mamy już od roku problemu nawet czasem sam siada i woła, żeby wylać. Dodam, że przeszkadzają mu smrodki i 2 razy zrobił do nocniczka ale od tego czasu koniec. Pomóżcie coś.:-(
a jak w nocy jeszcze mocno sika to załóż pieluchę i nie stresuj synusia;-) cierpliwość to nasza broń