Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pamiatke kochana, na pamiatkezatrzymam je choc nie mam zielonego pojęcia po jaką cholerę![]()

:-)dla gościja wczoraj w kieszeni od walizki znalazłam 2 pieluchyzatrzymam je choc nie mam zielonego pojęcia po jaką cholerę
![]()
jak papcie

:-)
Ale sie szybko Szantusia nauczyla spac bez pieluszki
:-) Zdolna dziewczynka 

poza tym kurde mala jedza nie wszedzie chce isc siku..

ja miałam stresa za pierwszym razem, ale Aluta ładnie wołała i o pieluszce na drogę szybko zapomniałam, co kawałek są stacje benzynowe, a jak ciepło to kawałek pobocza wystarczył, najgorszy pierwszy raz, musicie spróbowaćdziwczyny- a jak rozwiązujesie sprawę podczas podróży? bo ja przyznaje szczerze, że idę na łatwiznę i zakłądam julce pieluchę![]()

ja miałam stresa za pierwszym razem, ale Aluta ładnie wołała i o pieluszce na drogę szybko zapomniałam, co kawałek są stacje benzynowe, a jak ciepło to kawałek pobocza wystarczył, najgorszy pierwszy raz, musicie spróbować![]()
bo on to z tych zawsze i wiecznie śpieszących się... a taka julka bez pieluchy w samocodzie, to dodatkowa strata czasu
ale nic, próbowac bedziemy:-)