reklama

Nauka nocnikowania

Domiska, ja bede probowac polozyc Sare na noc bez pieluchy jak kilka dni z rzedu obudzi sie rano z zupelnie sucha :sorry: a niestety widze, ze chociaz raz sika w pieluche podczas snu :sorry:
Powodzenia Wam zycze:tak:, przed Wami na pewno krotsza droga niz przed nami ;-):-)

reklama
Sandra nie wiem jak u was ale np Shannie wie ze jak ma majteczki normalne to nie moze sie zsikac :D wiec w nocy jakby zasypiala moze tez by to poskutkowalo??:)

Sandra nie wiem jak u was ale np Shannie wie ze jak ma majteczki normalne to nie moze sie zsikac :D wiec w nocy jakby zasypiala moze tez by to poskutkowalo??:)
Domiska, Sara jak ma majtki to tez wie, ze sie wtedy sika do nocnika albo do kibelka :tak::-) Zreszta widze, ze nawet jak ma ubrana pieluche to na spacerze mowi mi, ze chce siku, wiec moze kiedys sprobuje polozyc ja bez pampersa na noc :sorry::tak::-)

Chwale sie, chwale - Sara juz drugi dzien z rzedu zalicza spacer bez pieluchy :tak::-D:tak:Wczoraj raz na spacerze chciala siku, wiec skorzystalysmy z krzaczkow nad rzeka ;-):-)
Na noc niestety dalej pielcuha byc musi, bo rano wazy chyba z kilo :baffled::sorry:

Gratulacje dla Sarki!

Pszczola juz odpieluchowana zupelnie - 3 dni temu wywalilam ostatnie zmaltretowane:-p "wyjsciowe" pieluchomajtki:tak: Sikanie na dworze tez mamy zaliczone:tak: i to bez protestow (za to w towarzystwie kolezanki;-)):-)

Dominique, Mada - gratuluje zaliczenia krzaczkowego sikania ;-):-D

Dominique, a na noc Pszczola tez juz bez pampersow?

Sara kolejny dzien i kolejny ponad 3 godzinny spacer zaliczony bez pieluchy, za to z 2 sikaniami nad rzeczka :-p

reklama
HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwsza kupa pod krzaczkiem zaliczona:-D
ale mam nadzieję ,że to bedzie sie zdarzać sporadycznie bo myślałam ze mi krzyż pęknie(Ami miała problem typu zatwardzeniowego):confused2:
ja wczoraj w kieszeni od walizki znalazłam 2 pieluchy:-pzatrzymam je choc nie mam zielonego pojęcia po jaką cholerę:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry