reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

dzisiaj przesadziłam chyba u jutro nie wstanę :-D:-D
zrobiłam 60 brzuszków skośnych
60 zwykłych
150 skrętów z hantelkami każdy po 1,5 kg
20 podnoszeń hantelek
100 skoków na skakance chcialam sobie dłużej poskakać , ale moj starszak chcial skakać ze mną :D

nawiedzona :-D:-D:-D
i jak zakwasy???

reklama
Doti wlasnie nie:D
dzisiaj mimo migreny zrobiłam
80 brzuszków zwykłych
80 brzuszków skośnych
200 skrętów z hantelkami każdy po 1,5 kg
20 podnoszeń hantelek
i 80 cwiczeń na tylne zwisy na pleckach z ciężarkami

ja was dziewczyny podziwiam... jestem albo bardzo niezorganizowana, albo mam wyjątkowo kapryśne dziecko :/ jak znajduję 2x w tygodniu czas na ćw. to jest dobrze...w ogóle jestem pod wrażeniem jak wy sobie radzicie... ja tak nie umiem,. żeby wszystko ogarnąć... :(

moja waga pokazała piękną wagę :D istnie diabelską 66,6 :-D

Cloudynka ja wiem po sobie, że jak nie poćwiczę o 7:15 rano jak synek starszy je śniadanie to nie poćwiczę w ogóle... dlatego mobilizuje się rano jak mlodszy śpi a starszy je:D

moj mąż mnie opierniczyl, że sobie za duży rygor dałam i krzywde sobie narobie i dlatego kazał mi zmniejszyć

ja od początku października też ćwiczę :) steper :D a od tygodnia daje sobie bardziej w kość tylko tak uważając na brzuch po cc w miarę. W każdym razie codziennie rano robię cwiczenia Ewki, bite 35-40 minut :) a od listopada basen :D

Ale brzuszek nie schodzi, cały czas jakbym była w 3-4 miesiącu... a jak on taki zostanie?!

A ja zaczynam od listopada, ech jak patrzę jak Wy tu już zaprawione to normalnie w łeb sobie strzelić. Ale stepper odkurzony, hula hop czeka, hantelki też.

Póki co to teraz robiłam bieganie po ogrodzie z Adą za piłką, no i codziennie Adriannie serwują 15 minutowa gimnastykę i tak sobie ćwiczymy, tzn. ja pokazuję ćwiczenia, a Ada nasladuje, a później mamy 15 minutową sesję taneczną. No, ale to tylko tyle póki co + spacerki.

Ale nastawiłam się pozytywnie na 1.11 że zaczynam i aż jestem podekscytowana.

Wagę sprzed ciąży już mam, teraz tylko ten zbędny balast co sobie zafundowałam wcześniej.

Mamuski, jakie macie hantelki?
jaka waga/ moze jaka firma? zeby toto sie nie rozlecialo za szybko... moze sobie kupie ;-)

reklama
Lotka ja mam 1kg, max 1,5 kg jeśli nie chcesz mieć muskułów jak kulturyści. Ja mam firmy zwykłej, w selgrosie kupiłam, jestem zadowolona, są w całości od 8 lat i wyglądają dalej jak nowe.

Do góry