reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

Sorki dziewczyny, ze tak rzadko ostatnio wpadam, ale mam zero czasu.

Jednoczesnie przesylam pozdrowienia od gluszka. Napisala mi sms-a, ze nie ma znow neta w domu, a w pracy jest sajgon. Z Marysia ciezkie dni, bo ida jej 4 zabki na raz, ale na szczescie nie ma wysypki. Teskni bardzo i caluje! :-)
My ja tez!!!

reklama
a mnie nie było prawie 3 tygodnie... jak ten czas leci... ale postaram się chociaż trochę nadrobić, poczytac, może coś odpisać ;-)

Też pozdrawiamy wszystkich obecnych i nieobecnych!
Czy ktoś wie co się stało z Tamarunią? Zastanawiała się nad studiami, pracą.

tu ja - nadaje z pracy :) bo dzis luuuuuzzzyyy i nie mam totalnie co robić - wiec postawnowiłam ze chociaż majówki nadrobię. Cieszę się ze jestem. Ja bez was chyba zyć nie mogę. Niestety nie mam dalej internetu w domu. Musze zmusić mojego męża wreszcie do zainstalowania go.....:tak:

reklama
Do góry