reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
jestem,nie odzywalam sie bo bylam poza domem w weekend i dopiero wrocilam wczoraj poznym wieczorem ale jeszcze nie rozdwojona,za to kuzynka urodzila o 5.20 1 maja chlopczyka!

A A+t+? nie ma zmienionego opisu na gg, więc może coś...... albo ma komputerowstręt ??????????

No nie wiadomo co z a+t+? Miejmy nadzieję, że jednak coś się u niej ruszyło i szybko do nas wróci :) :) :) Musimy myśleć o niej gorąco i przesyłać jej dobre fluidy...

A JA INFORMUJE ZE OD 8 MAJA CZYLI OD PONIEDZIALKU MNIE NIE BEDZIE IDE DO SZPITALA!!!

ja eż mam nadzieję że a+t już się rozdwoiła - faktycznie cały czas ten samo pis na GG
helunia - czekamy z niecierpliwościa jak wrócisz - do poniedziałku już niedaleko :D :D :D

reklama
basiek - sorki - dopiero teraz doczytałam ( czytam po koleji i odpisuję ) - a wczoraj nie wchodziłam na bb - bo maluch mi troszkę rozrabiał i po prostu już nie miałam siły siedzieć przy kompie

Do góry