reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Ja nie wiem jak to jest z tym poceniem? W koncu to chyba nic nienormalnego jesli wsio jest w pozadku. U nas np. Alek ma male ciemiaczko i ped. go ogladała mowiła ze głowa rosnie prawidłowo itd ale mam D3 dawac 1 krople co 2 dzien. A jak pije kasze to tez sie poci tam gdzie styka sie z moja reką a czasem to i na skroniach

Cześc My dajemy codziennie po kąpieli 2 krople Vigantolu prosto do buzi (takie zalecenie lekarza) ale nic więcej nie podaję a cebion multi to koniecznośc bo sie przeraziłam???:szok:

a+t ciezko wszystko na nie i na przekór w domu piekło ale moze w koncu sie przyzwyczai i zaakceptuje sytuacje jezeli nie to niestety po swietach..... ale mam nadzieje ze sie odnajdziemy.

reklama
ale mieszkasz z nim w nowym mieszkaniu?
Trzymamy kciuki, a jak nie wyjdzie, to pamietaj - widocznie nie jest Was wart i niech spada na drzewo, a Ty jeszcze 3 razy (oby tylko 1) zdazysz ulozyc sobie zycie na nowo. Buziaki!!!!! Trzymaj sie!!!

Do góry