reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Wlasnie mialam Wam napisac bo wczesniej nie dalam rady ale juz wiecie:-D
Asiu GRATULUJE!!!
Dostalam tez mmska od Asi ale cos mi tel go nie odebral:wściekła/y::-(

dziewczyny !!!! Asia urodziła, Rafałek jest na świecie!!

"Rafałek przyszedł na świat o 6:20, miałam cesarkę bo poród stał w miejscu. waży 4kg i ma 60 (lub 62) cm."

Asia - gratulacje !!!!!!!!
No pięknie.
ASIU GRATULUJE DORODNEGO SYNKA!!!! NIECH CI SIE ZDROWO CHOWA
Info od Doroty - "ja w szpitalu, na ktg skurcze małe, szyjka na dole totalnie nie przyszykowana, leżę na sali 1 os z dziewczyną co dziś urodziła synka, nie mam pojęcia co będą jutro robić (...)

i pisze jeszcze, że załamana, ale musiała podjąć męską decyzję i że ma zamiar nie wychodzić bez Oliwii

Trzymajmy kciuki!!!
OJJJ biedna teraz sie naczeka. Ale moze bedzie spokojniejsza o te swoje bóle:tak:

Ogromne gratulacje dla ASI!

I kolejne info od DOROTY!!!
Rano napisała "Hej ja już po obchodzie, dziś tylko ktg jeszcze. Rano miałam ktg i skurcze maks do 30 paranoja bo u mnie były ponad 50 :(jestem załamana, dalej mam bóle. Może jutro coś poradzą ale też nie wiadomo :( ale bez Oliwki a jak tam Asia"

I teraz "u mnie bez zmian i nawet lepiej się czuję a wolałabym gorzej ale cóż zrobić"

Dorotka przesyła też gratulacje dla Asi!!!

reklama
Do góry