Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej napisała do mnie Martyna w południe ale nie mogłam wcześniej wam przekazać bo miałam napięty dzionek
Z badań nic nie wychodzi, więc nie wiem po co mnie tu trzymają tak w sumie. Moze na obchodzi coś mi wiecej powiedzą. A tak to mam leżeć i się nie ruszać.
Myślę że jutro się wszystko wyjaśni. Myślę o Was i pamiętam. I postaram się możliwie szybko was poinformować. Na razie leżę i trochę się stresuje. Pozdrawiam
Ja znowu w szpitalu. Dostałam nagle silnych skurczy i pojechałam do lekarza. Młody się przekręcił i wstawił sie główką w kanał rodny i naciska szyjkę. Szyjka jeszcze bardziej skrócona, miękka i od środka rozwiera się od ucisku. Narazie tylko fenoterol, leżenie i obserwacja, a jutro dalsze badania. Dostępu do neta na razie nie mam. Pozdrowienia dla dziewczyn. Daga