Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Leże w szpitalu, miałam plamienia, a na USG wyszło ze mam mało wód płodowych. Wylądowałam w Międzylesiu w końcu bo w żadnym szpitalu w W-wie nie było miejsc. Porażka. Mam leżeć i czekać. Pozdrawiam Asia
Asia - trzymam kciuki, zebys jak najszybciej zobaczyła Anię (która oczywiście po drodze zgarnie 10 pkt ) Marma - ściskaj nogi i wytłumacz Tośkowi, żeby sie tak do Ciebie nie spieszył, ma jeszcze czas Martynka - odpoczywaj i też trzymaj sie w dwupaku jak najdłużej :-)
Liluni "Czekam aż mi zrobią USG. Ale coś im się nie spieszy, chyba tu trochę poleże bo skurczy brak, tęsknie za Maciusiem, po za tym OK. Dzięki za pamięć. Buziaki"
Marmy "Na razie sytuacja opanowana. Jeżeli wszystko będzie ok to przy optymistycznym założeniu wypuszczą mnie w poniedziałek.Dzięki za pamięć i zainteresowanie. Pozdrowienia dla dziewczyn"