reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności

:-) :-) Witam Kochane!!!! Dawno Nas nie było - nie wiem jak to robicie, że macie czas na pisanie???:eek: Moja Zuzia nie daje mi prawie nic zrobić - od urodzenia prawie wcale nie śpi w dzień, a jak śpi to po 15 min. albo z kimś - czyli ze mną:-( :szok: :no: Bardzo za Wami tęsknię, ale niestety nie jestem w stanie często pisać!!!
Wasze dzieciaczki są takie urocze- jak mi się kiedyś uda to prześlę Wam kilka NOWYCH zdjęć Zuzieńki!!!!
Całuję Was mocno i pozdrawiam!!!:-D :-D :-D

reklama
O rany nie zaglądałam tu ze dwa tygodnie i tyle się dzieje,że nie nadążę tego przeczytać. poza tym taka fajna pogoda i tyle obowiązków, że coraz rzdziej siadam do komputera.

I ja się melduję, że żyję i wszystko u nas w porządku (odpukać);-) Ostatnio jakoś na nic nie starcza czasu, zycie obraca się wokół Wiktorka, jego karmienia, spania, spacerków no i mojej pracy. Oprócz tego jestem zaaferowana moją psiną-sunią która na dniach będzie rodzić ( http://beskaligamistrzow.w.interia.pl/strona5.html ), i powiem Wam że mam chyba większego nerwa i jestem mniej pewna wszystkiego niż przed własnym porodem:szok: W każdym razie proszę wszystkie ciocie o trzymanie kciuków albo przynajmniej wsparcie duchowe:tak:

Dziewczyny - jadę na działeczke z młodym i chcę być do około 15 sierpnia. Bęe was podczytywać bo muszę wpadać co jakiś czas aby poprać ciuchy ale pewnie będzie to wszystko w biegu, więc pisać nie będe miała czasu. Trzymajcie się cieplutko i wasze rodzinki również.
Papapapapajki:-D:-D:-D

Dziewczyny uciekam na wekend albo i dłużej do mojej mamuśki więc mnie nie będzie. Mężuś musi się uczyć na środową obrone pracy i potrzebuje spokoju :nerd:

Jak wróce nadrobie zaległości. Mogłabym zaglądać do was bo mamuśka mieszka 10 min drogi stąd ale pewnie nie będe się tu zjawiać.

Wogóle planuje sobotni wypad z kumpelą do jakiegoś klubu, niedzielny nad jeziorko bo mój brat nas odwiedzi (dawno go Oluś nie widział) itd..... :-D będzie ciekawie.

cieszę się jak szalony osioł, bo mama trochę mi odciąży opiekę nad Olusiem.

Milkshake,to w takim razie ydanego wypoczynku,no i imprezy - oj,jak ja bym sobie wyskoczyła do jakiegoś klubu...:rolleyes2:

A my uciekamy dziś do teściów będziemy tam do piatku, chyba że nas wcześniej wywalą:-), a w piatek mężus przyjeżdża... HURA!!! Miłego tygodnia i weekendu Wam życze!!! Bądźcie zdrowe!!!

Dziewczynki nie wiem czy jutro dam rade ... ale pewnie znajde chwilke .. na BB zawsze ;-) ... wyjezdzamy jutro na wakacje ... wracamy 12 sierpnia ... ale gdybym jednak nie dala rady to ... dziewczynki nie zapomnijcie o Nas :-) i do uslyszenia :tak: ... buziamy :-)

reklama
Do góry