reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

Hej Dziewczęta moje wróciłam do naszego pięknego kochanego cieplutkiego suchego słonecznego kraju, chyba mi lepiej w zyciu choć jakiegoś brytyjskiego bakcyla przywiozłam, Emiska zdrwa i jak zwykle radosna, brytole sie w niej zakochali i nie chcieli oddać ;-) ale walczyłam i wróciłysmy razem, a jak mi kumpel naprawi kompa którego na ochotnika zepsuł, to napisze więcej bo w pracy nie mam teraz za wiele czasu
pozdrawiam ciepełkowo

reklama
Ika melduj sie bo troche nas zaniedbujesz :tak::tak::tak:nu nu nu......

no wiem Ewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:przykro mi z tego powodu ale czytam wszystko co piszecie tylko nie komentuję.Od 2 tyg nie odpalałam w domu kompa:rofl2:tylko to co ukradnę w pracy pozostaje jak moja szefowa wychodzi palić;-);-);-)
postaram sie dziś napisać na pogaduchach bo już mi brakuje WAS

reklama
Słuchajcie, a co się dzieje z Iwonką? to do niej nie podobne, żeby jej tak długo nie było, bo chyba nie pisała, że jej nie będzie, czyli wypadło coś nieplanowanego...

Do góry