mariposa_
Fanka BB :)
Ale nie daje spaść becieProgesteron nie wpływa na poziom bhcg...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale nie daje spaść becieProgesteron nie wpływa na poziom bhcg...
Pośrednio wpływa. Bo dopóki masz wysoki poziom progesteronu, to beta nie będzie spadać, tylko będzie sztucznie podtrzymywać ciążę.Progesteron nie wpływa na poziom bhcg...
Pytałam lekarki. Progesteron nie powoduje tego ze beta rośnie. I nie blokuje spadku. Jeśli beta rośnie, to znaczy ze pecherzyk/zarodek walczh i nie obumarl całkowicie.Ale nie daje spaść becie
Progesteron utwierdza organizm w przekonaniu, że dalej jest w ciąży.Pytałam lekarki. Progesteron nie powoduje tego ze beta rośnie. I nie blokuje spadku. Jeśli beta rośnie, to znaczy ze pecherzyk/zarodek walczh i nie obumarl całkowicie.
Pisze, tylko to Co dzis lekarz mi powiedział na wizycie. Szanse sa maleńkie. Ale ciaza musi obumrzec by zrobic zabieg. Bo póki beta rośnie, i jest pecherzyk to lekarze maja związane ręce.Progesteron utwierdza organizm w przekonaniu, że dalej jest w ciąży.
Nieprawidłowe przyrosty bety nie świadczą o tym, że pęcherzyk/zarodek walczy. Takie słowa tylko wprawiają w poczucie winy. Słabe przyrosty bety to często kwestia wad genetycznych. Ciąża po prostu nie rozwija się prawidłowo i to też odzwierciedla beta, a nie że ona tam jakoś próbuje wywalczyć, wywalczy i nagle będzie ok. Ale no dopóki beta rosnie, to nic nie obumarło.
To samo Ci pisałamPisze, tylko to Co dzis lekarz mi powiedział na wizycie. Szanse sa maleńkie. Ale ciaza musi obumrzec by zrobic zabieg. Bo póki beta rośnie, i jest pecherzyk to lekarze maja związane ręce.