Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Matko jaki wysyp,aż musiałam prawie do poczatku się cofnąć,a ciarki takie mnie przebiegły,ze szok.
Dziewczyny gratulacje,mamy juz szósteczke maleństw:-) młoda mamo 20, bocianowo i asterio ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do zdrówka i duzo zdrowka dla maleństw! monik śliczna Majeczka, trzymam kciuki za serduszko
Asteria ogromne gratulacje dla Ciebie i dumnego tatusia :-) Wojtusiu witaj na świecie !:-):-):-)
Razem z Mają dziękujemy za wszystkie miłe słowa :-)
Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie swoich maleństw. A puki co to wysypiajcie się ile tylko możecie bo potem to tylko w marzeniach będziecie mogły ;-)
ASTERIA bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje :-) Wojtus ma 50 cm i wazy 3050 g (jest mniejszy niz straszyli lekarze ;-)) - i jak mowi szczesliwa mamusia: "jest sliczny, najprzystojniejszy w calym szpitalu" :-):-):-)
Kopiuję z 30 wiadomość od Vonki ,Nasz Synek urodził się przez cc. 2700 g, 53 cm, 10 punktów. Ja leżę, brzuch boli, ale szczęście ogromne. Pozdr.ciocie z bb.''