reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogromne gratulacje dla swiezo upieczonych mamus:-);-)

dziewczyny, ktora nastepna w kolejce?

szczerze mowiac, juz sie doczekac tych Waszych listopadowych maluszkow nie moge, a co dopiero Wy!!:tak:

reklama
Dziękujemy wszystkim za gratulacje :-):-):-)

Gratuluję również pozostałym mamusiom swoich nowo narodzonych dzieci :-)

Pomału dochodzimy do siebie. Wiadomo początki nie są łatwe, ale widok malutkiej wszystko mi wynagradza :happy2: Borykamy się z ulewaniem (podobno dużo wcześniaczków to ma) i karmienie trwa przez to dosyć długo. Między innymi dla tego nie miałam czasu do Was wcześniej zaglądnąć. Przedwczoraj byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry i Maja waży już 2700g. Bardzo się z tego cieszę ponieważ przez to ulewanie bałam się że nie będzie przybierać na wadze. Na szczęście jest dobrze. Przed nami jeszcze wizyta kontrolna u kardiologa, celem sprawdzenia czy otwór w serduszku się już zamkną. Ale to dopiero za trzy tygodnie.
Jak tylko będę mogła to będę pisać :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich.

MONIK - fajnie ze jestes.....coreczka sliczna jak aniołek :-)

A ja kochane chciałam Was poinformowac ze ASTERIA dzis o 4:48 urodziła Wojtusia :-):-):-)
Poki co wiecej nie wiem, ale jak cos napisze to dam znac :tak:

No to chyba rozkręciło się na dobre :szok:
Gratulacje dla Asterii i zdrowia dla Wojtusia :-)
A ja zaczynam się realnie bac.

pozdrawiam
Clue

reklama
Do góry