reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję mamusiom swoich nowo narodzonych dzieci:]
I bardzo dziekuje za zyczenia:*****.....
Mała ma wilczy apetyt nie rozstaje sie z cycusiem:]
ciezko bylo ale warto:]dla takich chwil jakie mam teraz;za kupy nocne loty po domu etc...3mam kciuki i przesylam moc pozdrowień

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale wam dobrze,:-) macie już maleństwa przy sobie. Ja się już nie mogę doczekać:-). Wszystko przygotowane, a Filipek to się chyba na świat nie spieszy :crazy:.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego świeżo upieczonym mamom :-);-):tak:

Asteria jak ja się cieszę, że u Was wszystko ok. i najważniejszy poród masz za sobą.
Ale ja Ci zazdroszczę.
Zdrówka dla Ciebie i Wojtusia :-)
Opowiadaj, co? jak? dlaczego?

Buziaki

Wieści niosę :-):-):-)

Dziś o 00:20 urodził sie synek KIRIAM :-) (3670 g i 58 cm). Poród trwał 2 godz. - akcja z zaskoczenia :-)
KIRIAM pisze ze jest bardzo szczęsliwa a malutki jest przesliczny :-)

Serdeczne gratulacje dla kolejnej mamusi :-)

Aneta23 aż mi włosy dęba stanęły :-) Serdeczne gratulacje dla Kiriam. Bardzo się cieszę że Kiriam jest szczęśliwa i że poród nie był długi i męczący. Gratuluję wielkiego wyczynu i życzę zdrówka obojgu :-)

reklama
Gratulacje dla Kiriam!!!! Bardzo się cieszę, że poszło tak szybko i wszystko jest w porządku! Najlepsze życzenia:-):-):-):-):-):-):-)!

Do góry