Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ola teraz nawet lepiej śpi w nocy, tak od 20-21 do 6.30-7.00, czasem w nocy zapłacze ale wystarczy że włożę rękę przez szczebelki i śpi dalej, gorzej jak mnie nie ma blisko bo jeszcze nie śpię w łóżku obok. W dzień śpi już raz lub wcale, sporadycznie dwa i to tylko u babci.
U nas ostatnio był kłopot z zasypianiem. Trzeba było siedzieć z Martyną w pokoju co równało się z ucięciem sobie około godzinnej drzemki. Później odkryłam, że pomaga jak jej drzwi nie zamykam wychodząc z pokoju, a ostatnio ubrałam mojej córce poduszkę (bo do tej pory Martynka spała na prześcieradle) i zasypia w trzy minuty. Działa jak przytulanka - oby jak najdłużej tfu tfu
Pola to było miesiąc temu:-):-)Teraz śpi tylko raz...Za to w nocy śpi coraz lepiej..Juz dość często nie budzi sie od 22 do 5,6.Także jestem maga wyspana...Oczywiście zdarzają się nocki,że się co chwila budzi ale to jak coś jest nie tak.