reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

reklama
Od Pandorka:

"Hej. Od kilka godziny mam skórcze. Nie regularne i nie są mega bolesne wiec na razie nie panikuje.Ciepla kąpiel nie pomogla. Czekam na ewentualny rozwój sytuacji."

smsy z wczoraj wieczora:

Mitaginka: "Wyglada na to, ze u mnie ok. Dzien w miare ok, byli rodzice. Poki co przeniesli mnie na patologie, bo musialam zwolnic lozko jednej dziewczynie. Badana bede pewnie w pon."

Nati: Powiedzieli, ze wyjde najwczesniej we wtorek, bo musza poobserwowac. Ogolnie ok. Sanatorium :-)

Od Pandorka:

"Hej. Skurcze zelzaly, ale nadal sie pojawiaja od czasu do czasu. (...) Dodatkowo od kilku dni cukry i ciesnienie mi szaleja. Oby do wtorkowej wizyty."

ja zapomnialam na smierc wkleic.. sms z wczoraj wieczora od Nati: "Leze pod kroplowka. Ranigast, bo od rana rewolucja zoladkowa. Krzycza na mnie, ze nic nie jem. Zrobili mi usg i mam malo wod, na granicy normy. Na razie mam duzo pic i lezec. Oj, chyba mnie nie zdaza wypisac :-("

i pozniej jak odpisalam, ze ma jesc i pic dla malej, to: "Wlasnie nie jestem w stanie jesc. Bylam glodna i zjadlam 1 kanapke, mam dosc. Schudlam 3kg. Kazali mi teraz wypic 1,5l wody, ale nie ma szans.. Ale przynajmniej robia mi porzadne usg.."

Nati: "Zle. Umieram. Od rana byli juz chyba wszyscy lekarze, jacy tylko moga byc. Wymiotuje bez przerwy. Kroplowki mam na wszystko lacznie z relanium. Jak mi nie przejdzie beda rozwiazywac ciaze."

Anawoj: "Czuje skurcze, a ktg nie widzi ich. Jeszcze kilka dni pochodze. Dostalam leki na krazenie, mam okropnie spuchnietenogi, w 6dni 4kg przytylam".
Next: "Jade do domu, ale pewnie mi "wykrakalas" te 10 dni... Hehe. Mam dosc, chwilami to plakac mi sie chce. Dzieki i do uslyszenia"

reklama
sms od Mitaginki:

"Jestem po badaniu. Lekarz twierdzi, ze rozwarcia nie ma. Że niby sie zamknęło. Jutro chcą mnie wypisać. Jestem w szoku. Trochę trudno mi w to uwierzyć że się mogło zamknąć..."

Do góry