Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a co do dziadków i babć... Wiem, że to juz ten wiek, ale na dzień dziadka gadalismy przez telefon normalnie, tylko woczraj mial widocznie gorszy dzien... a ja na wszsytko potrójnie reaguje....
oooo a ja nie załapałam, że mamy tutaj taki temacik
u nas w domu to ja jestem ta jędza..... mój się stara być cierpliwy chociaż nie zawsze mu wyjdzie.....
ma stresującą pracę ale stara się zostawiać w zakładzie problemy
od jutra do soboty mam chatę wolną-wyjeżdża w delegację. Nie zamierzam sie nudzić ale jakoś nieswojo sama w domu... a jak coś się stanie..... kurczę, już niepotrzebnie się zamartwiam
Ewan a co ma sie stac? Jakby cos bylo to tez obecnosc meza by nic nie dala!!! A poza tym nie wywoooooolj wilka z lasu!! A z ta chata wolna to co, robimy zjazd u ciebie???
Elpisku, slyszalam cos ze twoj Piotrus ma dzis urodzikiiiiii! Zloz mu prosze najlepsze zyczenia ode mnie, duzo zdrowka, milosci, szczescia i radosci oraz co najwazniejsze zdrowego i kochanego syneczka!!!