reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Ja tez bym poszła do neuroIoga.Pediatra nie na wszystkim się zna.Roxy nie bardzo umiem sobie wyobrazic o czym piszesz aIe jak sie martwisz to najIepiej specjaIista rozwieje Twoje wątpIiwości.

Ja ,Mikołaja dwa Iata woziłam po okuIistach bo mi się wydawało,ze mu oku ucieka.OkuIistka mnie wypedzała a ja i tak sie umawiałam na następna kontroIe.

reklama
Monika...nie mam fotki bo bym Wam pokazała:baffled:
Mniej więcej wygląda to tak że jak stoi...to czasem odchyla głowę mocno do tyłu jakby chciała pleców nią dotknać(samą głowe) albo coś z tyłu zobaczyć:baffled:
A np.jak siedzi tez odchyla tak głowe i to ją przewraca na plecy.
Nie robi tego często ale jednak i niepokoi mnie to:-(
Pamiętam jak byliśmy kiedyś u pediatry to on mówił że wydaje mu się że ma ona troszkę silniejsze mięśnie pleców niż reszty ciała ale kazał się nie martwić i obserwować...ale nic się nie działo,rozwija się normalnie:tak:
Jak śpi to nie ma głowy wygiętej ani nie układała się nigdy w rogalik:baffled:
No nie wiem...ide w piatek do pediatry...juz się zapisałam....i biore skierowanie do neurologa,a jak mi nie da to i tak pójde prywatnie:tak:

Dziewczyny a ja mam do Was pytanko:sorry2:

Moja mała od pewnego czasu jak się złości to wygina głowę do tyłu...jak stoi czasami też to robi:baffled:
I ja teraz nie wiem czy dzieci tak robią...czy coś jest nie haloo:baffled: Nie wiem czy iść z tym do lekarza:confused::confused::confused:
Szukałam czegoś w necie na ten temat i nie znalazłam...jest ale o noworodkach i napięciu mięśniowym,wydaje mi się że to nie to...ale nie wiem:confused:
Spotkałyście się z czymś takim???

Ja chyba wiem o co chodzi bo Julek nie tylko głowę odchyla tylko cały się "rzuca" do tyłu i właśnie jak jest zły czy jak coś idzie nie po jego myśli. Wiesz nie myślałam, żeby iśc z tym do lekarza specjalnie, ale miałam zapytać przy najbliższej wizycie.

Ja chyba wiem o co chodzi bo Julek nie tylko głowę odchyla tylko cały się "rzuca" do tyłu i właśnie jak jest zły czy jak coś idzie nie po jego myśli. Wiesz nie myślałam, żeby iśc z tym do lekarza specjalnie, ale miałam zapytać przy najbliższej wizycie.
Nadia też tak sie właśnie "rzuca"...ale też wygina głowę:sorry2:
Ja wole iść i zapytać...tymbardziej że nie planowałam w najbliższym czasie wizyty u lekarza,szczepienia dopiero w 14 mies,także byłoby to troche pózno:tak::-)

nina, roxy, marzena, malinka, madzia, kasia, monika witam ;-)

barmanko
witaj ;-) u mnie M też nie musi mieć codziennie obiadu na moje szczęście, a ja to czasem żyje śniadaniem i kolacją :zawstydzona/y:
Kaszkę dla małe gotowałam codziennie teraz już robię to naprzemiennie z jogurtem naturalnym, tylko kurde mała dostała czerwonych polików ostatnio i nie wiem od czego.... bo nic nowego nie dostała.... chyba że seler bo do tej pory był tylko raz.....

A dziś się zbuntowała i kaszkę musiała zjeść mama ona za to wypiła o 10, 180ml mleka i padła

Kasica, u nas też czerwone poIiki.Nic nowego nie podałam,na dwór nie wychodzimy więc skąd?Wychodzi,że coś uczuIa tyIko co?

reklama
Do góry