dorisday2512
Fanka BB :)
ivette Ty wiesz :-)..... trzymaj sie tam kochana.
Reszta babeczek tez .... trzymam kciuki ,zeby wasze dolegliwości ustapily!
Reszta babeczek tez .... trzymam kciuki ,zeby wasze dolegliwości ustapily!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asiorek82 to są zastrzyki - inaczej heparyna - przeciwzakrzepowe:-)
ale lekarka mi mówiła ze jak się pojawią duszności z brakiem oddechu to mam natychmiast jechać do lekarza,pytała mnie czy tak mam
a Ty opisujesz podobne objawy, ja mogę swobodnie oddychać tylko jest mi tak ciężko, ciepło cały czas a dużo leżę i te zastrzyki są na rozrzedzenie krwi

spoko jak ci jest ciepło to nic ci nie grozi - lekarka mi powiedziała że jak nie będę mogła złapać oddechu i ból w klatce uczucie ciężkości i mroczki przed oczami, i ciśnienie wysokie - tak jak podobnie opisała aniulek84 - to podobno objawy wstrząsu jakiegoś i trzeba szybko do szpitala
ja mam tak jak ty i też te zastrzyki - do tego kupę innych leków bo mam skurcze także to dlatego nam ciepło bo krew mamy gęstą i te zastrzyki w tym pomagają - ja czuję różnicę po nich jest mi lepiej
:-)
ciekawe czy aniulek84 poszła do szpitala bo ja na jej miejscu bym się nie zastanawiała:-(