Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No i znowu wylądowałam wczoraj u lekarki
jak wzięłam ten fenoterol którego się tak bałam, od razu coś nie tak ze mną było,
odstawiła mi natychmiast , dostałam jeszcze zastrzyki na rozrzedzenie krwi bo jakoś mi tak duszno od kilku dni było w organiźmie jakoś tak ciepło i cała czerwona wiecznie byłam - cóż starość nie radość;-)
masakra normalnie ,do tego poranne słabości zanim zaczne funkcjonować to 11 wybija mimo że wstaje o 7 to duszności brak oddechu zmuszaja mnie do lezenia :-(w piatek mam wizyte to zobacze co nowego choć mam straszny uraz do mojej lekarkiivette73 jakie te zastrzyki dostałaś??
Ja z kolei mam straszne upławymasakra normalnie ,do tego poranne słabości zanim zaczne funkcjonować to 11 wybija mimo że wstaje o 7 to duszności brak oddechu zmuszaja mnie do lezenia :-(w piatek mam wizyte to zobacze co nowego choć mam straszny uraz do mojej lekarki