Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nawet w domu ksywkę Hitler bo podobno narzucam reżim
ale ja nie mogę patrzeć na to co te pseudo siostry wyczyniają, niczego nie potrafią uszanować
jak nie chcą mi pomóc to chociaż robiłby to dla Mamy - w moim przypadku zwykle tak jest, bo mi nie zależy i tak niedługo się wyprowadzę, ale chciałabym trochę odciążyć Mamę bo naprawdę ciężko pracuje, tylko że ja czasem nie mam sił i chciałabym żeby i mi ktoś pomógł
a tam szkoda słów, już nie będę Wam przynudzać bo są gorsze problemy w życiu, ale dziś miałam dzień chandry to chociaż na BB sobie postękałam
Jest super. Tylko do robienia pedicure się nie spieszy, za co pełny szacunek dla mężusia post_ptaszyny! Nadal jestem pod wrażeniem. Pewnie, że czasami muszę trzy razy powtórzyć co i jak ale co to za problem! Zawodowo pracuję na uczelni, więc powtarzanie mam we krwi;-) Pozdrawiam serdecznie
O mnie też,chciałabym zasnąć i się obudzic po wszystkim,ale urodzić siłami natury,niewykonalne:-)
Ja jakoś za nim zaszłam w ciąże strasznie bałam się wizji porodów.Teraz widzę że podchodzę do tego jakos inaczej.Trochę się boje wiadomo,ale to już nie jest aż taki panicznych strach jak kiedyś,nie śni mi się to po nocach,nie mam jakiś koszmarów.Już gorzej było przed ślubem ;-)
Teraz widzę po swoich bezdzietnych koleżankach, ze popatrują na mnie z mieszanką przerażenia i podziwu, że się decyduję....no ale decyzję to ja podjęłam 8 mcy temu, teraz są już tylko nieuniknione skutki, a skoro nieuniknione to i mniej straszne mimo wszystko;-)

nie sądzę że się pochwalił kolegom:-)

.