Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bałam się ale co zrobić... zaczął boleć a lekarz stwierdził, że do wyrwania i trzeba zrobić rtg. No to ja nie dałam zrobić rtg i kazałam rwać bez znieczulenia. Powiedziałam, że wytrzymam i będzie to napewno mniejsze zło niż znieczulenie dla dzidzi... oj taka już na ostatni miesiąc panikara się zrobiłam... a co skurcz mnie łapie to mąż chce od razu do szpitala mnie wieźć![]()
no chyba, że to jakaś moja schiza
od paru dni non stop twardnieje mi brzuch - ból do zniesienia, ale dzieję się to za często i chyba skuszę się na no-spę
mam wrażenie, że chyba jednak urodzę nieco szybciej - jeszcze zanim Mąż wyjedzie
na szczęście w następny poniedziałek kolejna wizyta, więc może gin mi coś powie dobrego bo chyba zacznę siać panikę
co do sikania to robię to BARDZO często a przy tym twardnieniu brzucha to jeszcze częściej i gratis zaczyna mnie pęcherz boleć
ale ze mnie maruda, moja Babcia mniej narzeka