reklama

Objawy i dolegliwosci

Wiolu,miałaś akcję nocny marek? ;) Ja za to już o 6 rano się zrywam i patrzę po domu co by tu sprzątnąć >:D ;) normalnie mnie nosi...
NIESTETY,chyba jako jedyna lipcówka za karę,że mało przytyłam,to zrobiły mi się rozstępy po jednej stronie brzucha >:( >:( >:( :P są na razie jasnoróżowe ale patrząc na te pręgi sinoczerwone na biodrach to już się szykuję na najgorsze :( a tego najbardziej się bałam z całej ciąży! bye,bye odsłonięty brzuszek w wakacje i kolczyk w pępku,witaj obwisła skóro i rozstępy :o :P

reklama
Ja też straszliwie się ciesze że jestem juz z Wami:)
Nie martw się Oleńko, teraz skóra jest naciągnięta więc te rozstępy są bardziej widoczne. Jak urodzisz dzieciątko skóra z Twoją pomocą się obkurczy i rozstępów nie będzie prawie w ogóle widać. Uszka do góry, znów będziesz laska :)

Wlasnie Olenko, przed niektorymi rzeczami nie mozemy sie uchronic! Rozstepy nas nie ciesza ale faktycznie jak urodzisz to nie beda az tak widoczne! Mysle ze kolczyk i krotkie bluzeczki jeszcze nie raz zalozysz!!! Poprostu twoj syneczek w ostatnich dniach postanowil szybko podrosnac i za szybko ci brzucholek rozciagnelo, ale nadal jestes piekna mamuska!!!

Zgadzam się z dziewczynami ,ślady po rostępach zjaśnieją i nie będzie ich wcale widać .Jesteś śliczna mamusia i kto bedzie patrzył na jakieś drobnostki .

Nie wiem co się dzieje ,nie mogę spać ale to chyba wina tego przeklętego zęba mądrości ,on mnie nie boli ale za to ucho i skroń pulsuje .Oglądałam filmy do rana na cartoonie ,stare dobre kino zawsze mnie rozbrajało .Za to rano przyszedł synek i budził mnie do brania lekarstwa i nie mogłam się pozbierać .

Olenko ja na Twoich zdjeciach nie widzialam rozstepow wiec nie sa napewno duze.A po ciazy faktycznie zjasnieja i jak skora wroci do formy to beda malo widoczne.Poza tym jak zalozysz kolczyk to beda patrzec na kolczyk ;)

A ja ostatnio mam uczucie jakby mój brzuch był wypełniony kamieniami, taki strasznie ciężki mi się zdaje ( choć wcale nie jest duży), no i mam często wrażenie, że Michałek rozerwie skórę na brzuszku i się wykluje jak kurczaczek :P .

K@siek cieszę się, że jesteś z powrotem i że wszystko ok. :)

K@siek cieszę się że juz wróciłaś i że jest wszystko oki.
Megii ja też tak ostatnio mam jakbym nosiła kamienie w brzuchu już zaczynam odczuwać cięzar coraz bardziej

Dziewczyny dzis byłam w szkole na zjeżdzie siedziałam od 9 do 16 i ja nie wiem ale brzuch mnie ciagle bolał i to nie te bóle-miesiaczkowe tylko z dwoch stron w gorze brzucha jak bym ciagle miała kolke pozniej w krzyzu, ciagłe uczucie maxymalnego wypchania a jak szłam z autobusu wracając to znow bolał mnie dół brzucha - jak by dzidzius byl bardzo ciezki i przygniatal mi narządy, sama nie wiem ale przywyklam do siedzenia w domu i chyba nie najlepszym pomyslem jest wybieranie sie gdzies , musze isc w poniedzialk do gina a do szkoly tez musze jutro i w poniedzialek i wtorek a pozniej zaczyna sie sesja:-( umrę...

Jej,poisy,to napewno od długiego siedzenia w jednym miejscu na zajęciach tak cię brzuszek bolał! Jak musisz jeszcze być w szkole to w czasie przerw sobie troszke pospaceruj,rozprostuj nóżki...dasz radę.to już tylko 3 dni! Ale to prawda,że nam coraz ciężej w tych ostatnich tygodniach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry