reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

ECH...u mnie chyba w końcu cos się zbiera na burzę po tej parówie...nic nie chcę mówić ale może wywołałam,bo trochę sobie tańczę na siedząco przy kompie ;) ;D bo fajną muzyczkę sobie puściłam. Kaja25,ja mam podobne odczucia,jak wchodze do nas do pokoju,to normalnie śmierć z pzegrzania na miejscu,mam nadzieję że do nocy trochę się schłodzi,wentylatora ani na chwilę nie wyłączam no i w całym domu są przeciągi,bo mamy górę odsłoniętą-taka antresola jest i widac hall na dole więc wszędzie w pokojach są pozamykane drzwi ale pootwierane okna i non stop świszcze,to sobie muzę włączyłam,żeby tego nie słuchać,poza tym dziadek przyciął komara w salonie i chrapie :p ;) jak ja bym chciała mieszkać SAMA...tzn z mężem i synkiem tylko...

reklama
Tutaj leje od rana ale nic naprawde to nie daje.Ja to znosze super ale moja babcia koszmarnie i pojechali z nia do szpitala badania robic :( Najgorsze jest to ,ze to ja sie nia zajmuje a ona dzis byla taka slaba ,ze trzeba ja bylo dzwigac.Tylko ,ze dzis moj tata byl w domu i mnie wyreczal (choc i tak sie nameczylam przy ubieraniu itp.) a jutro go nie bedzie i nie wiem jak sobie dam rade ::) :-[

Oj Aneczko musisz teraz szczególnie uważać może poproś kogoś o pomoc bo tak samej to nie bardzo a może do jutra babci sie poprawi może to przez pogodę dzisiaj się źle czuła.

CZESC DZIEWCZYNY! JESTEM W 12T2D CIAZY CZY JEST NORMALNE BY BOLAL JESZCZE BRZUCH.NAJCZESCIEJ WIECZOREM BYLAM TYDZIEN TEMU U LEKARZA I BYLO OK PROSZE OPISZCIE CZY KTORAS Z WAS MA TAKI BOL

reklama
No u nas pada od razu się człowiek inaczej czuje niech agatka miesza dalej może coś wymiesza u Ciebie :laugh:

Do góry