reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Objawy i dolegliwosci

Tutaj wczoraj byla burza ale zasmuce was-NIE POMOGLO!!! Jest taki ukrop ze nie chce mi sie nawet isc do szkoly rodzenia bo tam to juz w ogole sie ugotuje (sala jest pod dachem!!!!)

reklama
KRECIKU współczuje ,u nas codziennie są burze i nic to nie daje ,normalnie ukrop ale jakby tak choć przez chwilę polało to jednak by się troszkę powietrze ochłodziło

a u nas deszczu niebylo juz dawno...moze powinnysmy odtanczyc jakis taniec zeby pare kropel spadlo z nieba??????

czarownic chyba niema ale moze nasze brzuszki maja jakos magiczna moc i taki taniec cos by pomogl...napewno bylo by zabawnie ....grupa kobiet w ciazy usilujaca tanczyc hihihihi

Moje nogi i ręce i buzia są tak spuchnięte, że aż mi się o tym mówic nie chce.
Kreciku ja teraz byłam na weselu i o dziwo wytrzymałam do samego końca i naprawdę dobrze się wybawiłam, całkiem sporo potańczyłam, nie martw się zobaczysz będzie fajnie. Tylko nogi rano wyglądają jak napąpowane weselne baloniki ;)

Widze ,ze temat dolegliwosci zrobil sie ostatnio bardzo goracy ;) U nas tez dzis caly czas leje i grzmi a duszno i goraco jak bylo tak jest.Wspolczuje wam bardzo te opuchniete nogi musza sie dawac we znaki.Ja naszczescie na nic takiego nie narzekam ale brzuszek coraz czesciej mi sie twardy robi i troche dzis pobolewa ::) no ciekawe ile jeszcze maly w brzuchu posiedzi ;)

reklama
Można zwariować od tego upału.Dobrze że 3 miesiące wcześniej zdjęłam obrączke bo chyba bym musiała ją teraz przeciąć.Jak te dzieci mają oddychać w tej parnocie.U mnie w sypialni można oszaleć.Zastanawiam sie czy nie kupić dla maluszka jakiegoś nawilżacza powietrza no  bo to jest nie możliwe żeby tam nawet mucha przezyła ::)

Do góry